Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Dings jau finālā un gaida pretinieku

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Dings jau finālā un gaida pretinieku
Dings Junhui

Anglijas pilsētā Telfordā notiekošajā Apvienotās Karalistes snūkera čempionāta finālā iekļuvis Dings Junhui. Viņš turnīra pusfinālā ar rezultātu 9:5 pārspēja Stīvenu Magvairu.

Mača pirmās sesijas pirmo pusi spēlētāji aizvadīja samērā līdzīgi, un rezultāts neizšķirts – 2:2. Bet turpinājumā spēle labāk aizgāja Dingam, un viņš guva panākumus trijos freimos pēc kārtas, panākot vadību ar 5:2. Sesijas pēdējā freimā ar 35 un 64 punktus lieliem breikiem pārāks atkal bija Magvairs.

Saspringti notikumi risinājās 9. freimā, kurā Magvairs gandrīz izlaida uzvaru no rokām. Dings atspēlējās ar snūkera un sekojošās pretinieka kļūdas palīdzību, raidīja lūzā rozā bumbu, pietuvojoties sešu punktu atstatumā (53:47). Tomēr galavārds šajā freimā piederēja Magvairam, un viņš arī nogādāja lūzā pēdējo melno bumbu un triumfēja freimā ar 60:47. Līdzīgā stilā noslēdzās arī nākamais freims, un Dingam atkal bija iespēja apzagt Magvairu. Arī šoreiz neizdevās, un rezultāts kļuva 5:5.

Neskatoties uz panākto līdzsvaru kopējā rezultātā, pārņemt iniciatīvu Magvairs tomēr nespēja. Spēles 11. freimā Dings viņu atvēsināja ar 134 punktu klīrensu, nākamajā nodrošināja pārsvaru ar dažām nelielām sērijām un atkal izvirzījās priekšgalā ar 7:5. Arī turpinājumā Magvairam piekliboja gan spēle no aizsardzības, gan uzbrukumi no tālākas distances, turpretim Dings spēlēja stabili un pārdomāti, galarezultātā izcīnot likumsakarīgu uzvaru ar 9:5.

Dings jau otrajā turnīrā pēc kārtas atkal sasniedzis finālu. Iepriekš viņš spēlēja arī "Grand Prix" finālā Glāzgovā, kurā piekāpās Nīlam Robertsonam. Kurš būs Dinga sāncensis finālmačā Telfordā? Tas noskaidrosies sestdien duelī starp Džonu Higinsu un Roniju O'Salivanu.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-12 01:11, pirms 15 gadiem
Pelnīti Dings finālā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-12 09:24, pirms 15 gadiem
Dings nebeidz paarsteigt, peec 9 un 10 freima domaaju, ka Dings buus saluuzis. Dingam arii raksturiigi vaaji nospeeleet finaalos, tagad gan gaidiishu ar nepacietiibu kaads buus shis finaals no Dinga puses....
Nu bet shodien.... ja man kaadam jaatdod priekshroku, tad 60/40 Ronalds, jo saapiigs zaudeejums pagaajushaa turniiraa Grand Prx tieshi pret Dzjonu!

     [+] [-]

, 2009-12-12 21:30, pirms 15 gadiem
Nevajadzēja Ronijam šodien bārdu dzīt...