Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Telfordā noslēgusies 1. kārta

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Telfordā noslēgusies 1. kārta
Ronijs O'Salivans

Anglijas pilsētā Telfordā aizvadīti Apvienotās Karalistes snūkera čempionāta pēdējie četri 1. kārtas mači. Tajos uzvaras izcīnīja Ronijs O'Salivans, Dings Junhui, Pīters Lainss un Alisters Kārters.

Trīskārtējais pasaules čempions Ronijs O'Salivans aizvadīja maču pret Metjū Stīvensu. Spēles sākums O'Salivanam nebija pārāk izdevies, kā rezultātā viņš nonāca zaudētājos ar 0:2. Tomēr turpinājumā viņš situāciju spēja vērst par labu sev, un, daļēji pateicoties arī dažām rupjām pretinieka kļūdām, pirmo sesiju pabeigt vadībā ar 5:3.

Otrajā sesijā O'Salivanam pietika ar četriem freimiem, lai mačam pieliktu punktu. Tiesa, arī Stīvensam bija iespējas ierakstīt kādu no freimiem savā rēķinā, taču viņš tās kārtējo reizi palaida vējā. Kā viens no skatāmākajiem mirkļiem šajā mačā noteikti jāpiemin taktiskā cīņa 11. freimā ar ne mazums snūkeriem.

O'Salivana pretinieks turnīra nākamajā kārtā būs Pīters Ebdons.

"Spēlēju daudz stabilāk. Pārmaiņas pēc nekļūdījos vienkāršās situācijās," pēc uzvaras atzina O'Salivans. "Biju tik ļoti iegājis spēlē, ka pie rezultāta 0:2 pat nebiju satraucies. Pirmais dzīves likums – nekad nekrist panikā."

Negaidītu zaudējumu piedzīvoja pasaules ranga 8. numurs Marko Fu, bez ierunām kapitulējot 64. vietā esošā Pītera Lainsa priekšā – 3:9. Vēl divās cīņā pie uzvarām tika par favorītiem uzskatītie Dings Junhui un Alisters Kārters, kuri uzveica attiecīgi Maiku Dannu un Roriju Makleodu.

Tāpat turnīra trešajā dienā tika aizsāktas dažas 2. kārtas spēles. Pēc pirmās sesijas vadībā ir izvirzījušies Liangs Venbo, Džons Higinss, Marks Selbijs un Stīvens Magvairs.

Izmantotie resursi:
www.worldsnooker.com

     [+] [-]

, 2009-12-08 07:20, pirms 15 gadiem
A Metjuu tik ceriigs bija saakums....

     [+] [-]

, 2009-12-08 09:27, pirms 15 gadiem
Ar Roniju jau nekad neko nevar zināt, uznāk iedvesma un nav vairs apturams. Ar nepacietību gaidu Selbija un Hendrija spēli. Abi labi un līdzjušanas vērti.

     [+] [-]

, 2009-12-08 10:57, pirms 15 gadiem
Liidzjushanas veerti gan, par to nav shaubu, bet lai piedod Hendrija fani vinjam nav pilniigi nekaadi varianti!

     [+] [-]

, 2009-12-08 11:22, pirms 15 gadiem
Daļēji piekrītu par Hendriju.Žēl , ka snukeram pievērsos( kā skatītājs) jau pēc Hendrija dominances. Statistika izskatās iespaidīga.