Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Autors: Lauris Bērziņš

Higinss: "Mana sirdsapziņa ir tīra"

Higinss: "Mana sirdsapziņa ir tīra"
Džons Higinss

Trīskārtējais pasaules čempions snūkerā Džons Higinss nācis klajā ar paziņojumu, kurā noliedz jebkādu saistību ar spēļu rezultātu sarunāšanu. Piedāvājam iepazīties ar šī paziņojuma tekstu.

"Varu apgalvot, ka nekad neesmu bijis iesaistīts nekādās nelikumībās saistībā ar sarunātām spēlēm. Savā 18 gadus ilgajā profesionāļa karjerā nekad neesmu apzināti kļūdījies, zaudējis freimu vai maču."

"Atzīšos godīgi, mani ļoti satrauca tas, kā norisinājās sarunas Kijevā. Kad tika piedāvāts zaudēt freimus apmaiņā pret lielām naudas summām, biju izbijies. Vēlējos tikt ātrāk prom no tās viesnīcas, kāpt lidmašīnā un atgriezties mājās."

"Nezināju, ar ko man ir darīšana – ar krievu mafiju vai ko citu. Tobrīd man pareizāk likās spēlēt viņu spēli un pēc tam pazust no Krievijas."

"Cilvēki, kuri mani pazīst, zina, cik ļoti mīlu snūkeru, un, ka es nekad nedarītu neko tādu, kas apdraudētu tās tēlu. Mana sirdsapziņa ir simtprocentīgi tīra."


Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation
23

Latvietis snūkera elitē: 17 gadus vecais Žižins nodrošina vietu pasaules tūrē

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins svētdien Lesterā "Q School" turnīrā jeb kvalifikācijas sacensībās nodrošināja vietu pasaules snūkera tūrē.
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation

17 gadus vecais Žižins otro reizi kļūst par Latvijas čempionu snūkerā

17 gadus vecais Artemijs Žižins turpinājis savu dominanci, kļūstot par divkārtējo Latvijas čempionu snūkerā. Jaunais sportists bija precīzākais cīņā starp 23 sportistiem.
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation

Latvijas snūkerists Žižins zaudē Eiropas meistarsacīkšu astotdaļfinālā

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins piektdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā piedzīvoja neveiksmi astotdaļfinālā.