Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Douns: "Ticību snūkeram neesmu zaudējis"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Douns: "Ticību snūkeram neesmu zaudējis"
Foto: Lauris Bērziņš

Pēc pamatīgā skandāla, ko šorīt izraisīja laikraksta "News of the world" publikācija par snūkera čempiona Džona Higinsa un viņa menedžera Peta Mūnija saistību ar spēļu iznākumu sarunāšanu, savu nostāju paudis arī pasaules snūkera čempionāta sponsora "Betfred.com" boss Freds Douns.

Dažādas nelikumības, par kurām snūkera aprindās pēdējā laikā runāts itin bieži, noteikti neveicina iespējamo sponsoru interesi par šo spēli. Taču vismaz pasaules čempionāta ģenerālsponsora "Betfred.com" bosa Freda Douna viedoklis par snūkera turpmāku atbalstīšanu nav mainījies.

"Neesmu zaudējis ticību snūkeram," teikts Douna paziņojumā presei. "Ja Barijs Hērns (Pasaules Profesionālā biljarda un snūkera asociācijas vadītājs) vēlētos noslēgt vienošanos par sadarbību vēl uz pieciem gadiem, būtu gatavs darīt to kaut tūlīt. Turpināšu atbalstīt snūkeru."

"Esam pārliecināti, ka "World Snooker" veiks pienācīgu izmeklēšanu un pieņems pareizus lēmumus snūkera interesēs."

Informāciju sagatavoja:
Marks Pīrsons, Betfred.com