Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:139, Did:0, useCase: 3

Tiek meklēti Jaunatnes olimpisko spēļu medaļu dizaina autori

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tiek meklēti Jaunatnes olimpisko spēļu medaļu dizaina autori
Publicitātes foto
Foto: nanjing2014.org

Jaunie mākslinieki tiek aicināti kļūt par Jaunatnes olimpisko spēļu medaļu dizaina autoriem. MInētās spēles notiks nākamā gada vasarā Ķīnas pilsētā Naņdzjinā, informē Latvijas Olimpiskā komiteja.

Šis ir aicinājums visiem Jaunatnes olimpisko spēļu līdzjutējiem un jaunajiem māksliniekiem. Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) visiem interesentiem piedāvā kļūt par Jaunatnes Olimpisko spēļu sastāvdaļu un izsludina konkursu, kura galvenais uzdevums ir izveidot Jaunatnes Olimpisko spēļu medaļu dizainu.

Viss, kas ir jāizdara, ir jāapmeklē mājas lapa medaldesigncompetition.com, jāizdara visas tajā prasītās prasības, kā arī jāpakļaujas visām savām radošajām iegribām.

Konkurss jau ir sācies un tas turpināsies līdz 2013.gada 30.novembrim. Tā kā laika vēl ir daudz.
Iesūtītos konkursa darbus izvērtēs kompetenta žūrija, kuras sastāvā būs arī leģendārais mākslinieks un 2012.gada Londonas Olimpisko spēļu viens no dizaina autoriem Tomass Hīterviks un 2010.gada Singapūras Jaunatnes Olimpisko spēļu čempione 400 metru barjerskrējienā Aurēlija Čabedūze. Uzvarētājs tiks nosaukts jau šī gada beigās, decembrī.

Topošais medaļu autors ne tikai iegūs iespēju veidot Jaunatnes olimpisko spēļu medaļu dizainu, bet iegūs arī ceļojumu uz nākamā gada Jaunatnes olimpiskajām spēlēm, kas notiks Ķīnas pilsētā Naņdzjinā un biļetes uz spēļu atklāšanas ceremoniju. Tāpat laimīgais savā īpašumā iegūs pilnu medaļu komplektu ar savu veidoto dizainu.

Informāciju sagatavoja Latvijas Olimpiskā komitejas pārstāvis Mārtiņš Mālmeisters.

Izmantotie resursi:
olimpiade.lv