Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Liepiņš Ungārijas tūrē izcīna astoto vietu, komandas biedrs otrais

Liepiņš Ungārijas tūrē izcīna astoto vietu, komandas biedrs otrais
Emīls Liepiņš. Foto: Trek - Segafredo komandas arhīvs

Svētdien Ungārijas tūres otrajā posmā 158 kilometru garajā distancē “Trek – Segafredo” komandas riteņbraucējs Emīls Liepiņš finišēja astotajā vietā, kā arī sekmēja komandas biedra Mateo Mosketi otro pozīciju.

Ungārijas tūrē šogad iekļauti pieci posmi. Svētdien notika otrais no tiem. 158 kilometru garajā distancē lielāki kāpumi izpalika, tādēļ par uzvaru cīnīties labas iespējas bija sprinteru komandām. To vidū “Trek – Segafredo”, kuras ātrākie vīri šajā tūrē ir - no smagas traumas sekmīgi atlabušais itālietis Mateo Mosketi un mūsu riteņbraucējs Emīls Liepiņš.

Lai arī distances laikā bija izveidojies atrāviens, tomēr līdz pēdējiem kilometriem tas tika likvidēts. Sekoja spraiga komandu cīņa par pozīciju finiša spurtam. Lielisku darbu paveica Emīls Liepiņš, kura aktīvais sniegums pēdējos metros ļāva Mateo Mosekti cīnīties par uzvaru. Itālietis gan spraigā cīņā finišēja otrais, piekāpjoties vien savam tautietim Jakubam Marečko no poļu vienības “CCC”. Trešais šajā posmā bija vēl viens itālietis Lauka Pačioni (“Androni Giocatolli”).

Emīls Liepiņš finišēja astotajā vietā ar tādu pat laiku kā uzvarētājs. Tūre turpināsies pirmdien, kad tiks aizvadīts 181 kilometru garais sacensību trešais posms.

Izmantotie resursi:
https://lrf.lv/index.php/soseja/akt...