Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

F1 zvaigzne Alonso veido savu "Tour de France" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 zvaigzne Alonso veido savu "Tour de France" komandu
Fernando Alonso
Foto: SCANPIX SWEDEN

Formula 1 pilots Fernando Alonso šobrīd aktīvi strādā pie savas riteņbraukšanas komandas veidošanas, lai jau 2015. gadā tā varētu piedalīties "Tour de France".

Sākotnēji Alonso gribēja iegādāties spāņu vienību "Euskaltel-Euskadi", tomēr turpmākās pārrunas nenoveda pie cerētā rezultāta un darījums izgāzās. Drīz pēc tam Alonso paziņoja, ka vēlas veidot pats savu komandu.

Tagad parādījušās sīkākas ziņas un kļuvis skaidrs, ka Alonso pie šī plāna strādā patiešām aktīvi. Viņa menedžeris Luiss Garsija Abads to apstiprinājis itāļu laikrakstam "La Gazzetta dello Sport".

"Šobrīd jau ir parakstīti līgumi ar vairākiem sponsoriem," stāsta Abads, apstiprinot, ka komandas mērķis ir 2015. gadā piedalīties "Tour de France".

Divkārtējais F1 pasaules čempions vēlas riteņbraukšanā ieviest jaunu kvalitāti.

"Fernando teica, ka vēlas riteņbraukšanā ienest labāko no Formulas 1," skaidro Abads. "Tas nozīmē tehnoloģijas, pētniecības metodes, mārketingu, reklāmu un citas jaunas lietas, kā piemēram telemetriju un medicīnas centrus. Mērķis ir darīt ko jaunu, tajā pašā laikā izvairoties no problēmām ar dopingu."

Abads arī apstiprina, ka sponsori, kas atbalstīs Alonso komandu vēl nav bijuši saistīti ar riteņbraukšanu, taču noliedz, ka viens no tiem varētu būt "Ferrari" vienības atbalstītājs "Santander" banka.

"Labāk to biznesu, kas ir Formulā 1, nodalīt no riteņbraukšanas," viņš paskaidro.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  -2 [+] [-]

, 2013-10-18 10:48, pirms 11 gadiem
pēc bildes es viss tā neteiktu

     [+] [-]

, 2013-10-18 17:18, pirms 11 gadiem
Grūti būs uzreiz tikt TdF, neesot WorldTour, nāksies cerēt uz ielūgumu, bet tam vajag savākt kārtīgu sastāvu. Bet gan jau izbīdīs savas ģēlas un varēs salikt savus drugānus Kontadoru, S. Sančesu un pārējos komandā