Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Sestdien Siguldā Ķiksis un vēl 200 riteņbraucēji sacentīsies LČ kalnā braukšanā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Sestdien Siguldā Ķiksis un vēl 200  riteņbraucēji sacentīsies LČ kalnā braukšanā
Foto: MSĢ/LRF

Šo sestdien, 3. septembrī, Siguldas novadā esošajā Krimuldas serpentīna kalna ceļā no pulksten 15:00 norisināsies Latvijas čempionāta sacensības šosejas riteņbraukšanā kalnā braukšanā un 36. Murjāņu sporta ģimnāzijas kausa izcīņa.

Šīs nedēļas nogale Siguldā solās būt velo notikumiem ļoti bagātīga. Ne tikai vērienīgais “Elektrum” Vienības brauciens, bet arī popularitāti ieguvušās Latvijas atklātā čempionāta un 36. Murjāņu sporta ģimnāzijas kausa izcīņas sacensības.

Šogad par norisies vietu izvēlēts Krimuldas serpentīna kalns, kas MSĢ kausa sacensības uzņēmis arī iepriekš. Kāpuma garums sasniegs 900 metrus, bet segums būs jaunā tipa bruģis. Dalībnieki trasē dosies ik pēc minūtes. Jau šobrīd pieteikušies teju 200 braukt gribētāju. Pieteikties vēl ir iespējams līdz piektdienai, 2. septembrim pulksten 12:00, mājaslapā bulta.lv

Sacensību galvenie atbalstītāji ir – Siguldas novada pašvaldība, Murjāņu sporta ģimnāzija. Sacensībām pieteikušies virkne labi zināmu velosportistu. Jāizceļ treka riteņbraukšanas leģendās Aināra Ķikša pieteikšanās. Tāpat startēs arī – Latvijas amatieru absolūtais čempions Kristaps Knops, “Astana” debitējušais Matīss Kaļveršs, Artis Roze un citi. Laba konkurencē būs arī dāmu grupā, kā arī jaunatnes konkurencēs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Riteņbraukšanas federācija

     [+] [-]

, 2022-09-01 10:19, pirms 2 gadiem
Bildē bobsleja trase, bet brauks Krimuldas serpentīnā.

     [+] [-]

, 2022-09-01 10:55, pirms 2 gadiem
Aizraujošs formāts, ne velti gana daudz braukt gribētāju.

     [+] [-]

, 2022-09-01 11:46, pirms 2 gadiem
Papuass rakstīja: Bildē bobsleja trase, bet brauks Krimuldas serpentīnā.
Bilde ir no pagājušā gada sacensībām. Kur problēma?