Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Pasaules reitinga līderi īri nosauc PK sastāvu

Juris Miņins
Juris Miņins

Pasaules reitinga līderi īri nosauc PK sastāvu
Džonatans Sekstons un Endijs Farels, Foto:AP/Scanpix

Starptautiskās regbija savienības ("World Rugby") Pasaules reitinga līderu, Īrijas, galvenais treneris Endijs Farels pēc pēdējās pārbaudes spēles pret Samoa ir nosaucis spēlētājus ar kuriem dosies uz 2023. gada Pasaules kausa finālturnīru.

Endijs Farels ir nosaucis tos 33 regbistus, kuri, viņaprāt, beidzot spēs lauzt Īrijas regbija lāstu un ne tikai tikt pāri pirmajai izslēgšanas maču kārtai, bet arī, kā jau pieklājas Pasaules reitinga līderiem, cīnīsies par čempionu titulu.

Uz Franciju dosies 18 uzbrucēji un 15 aizsargi, bet par vienības kapteini, bez pārsteigumiem, tika nosaukts Džonatans Sekstons, kuram šis būs jau ceturtais un, kā pats spēlētājs jau ir izteicies, pēdējais, PK finālturnīrs.

Tāpat ceturtie finālturnīri būs Konoram Marejam un Kītam Ērlam. Savukārt Tadžs Furlongs, Aiens Hendersons, Robijs Henšovs un Pīters O’Mahonijs dosies uz savu trešo Pasaules kausu. Savukārt 18 spēlētājiem šis būs pirmais PK finālturnīrs.

Vienīgais nominālais pārsteigums Endija Farela 33 vīru sastāvā bija Ciena Hīlija svītrošana no komandas sastāva, taču tas notika tamdēļ, ka mačā pret Samoa viņš guva savainojumu no kura līdz četrgades svarīgākajiem mačiem nepagūs atlabt.

Īrijas izlases sastāvs 2023. gada regbija PK finālturnīram

Uzbrucēji: Raiens Beirds, Finlijs Bīlhems, Tadžs Bērnijs, Džeks Konans, Sīlens Doriss, Tadžs Furlongs, Aiens Hendersons, Robs Herings, Ronans Kelehers, Deivids Kilsoins, Džeremijs Loghmens, Džo Makārtijs, Pīters O’Mahonijs, Toms O’Tūls, Endrjū Porters, Džeimss Raiens, Dens Šīhens, Jošs van der Flīrs.
Aizsargi: Bandī Aki, Ross Birns, Kreigs Keisijs, Džeks Kraulijs, Kīts Ērls, Džeimisons Gibsons-Parks, Maks Hansens, Robijs Henšovs, Hugo Kīnens, Džeimss Lavs, Sjuarts Makloskijs, Konors Marejs, Džimijs O’Braiens, Garijs Ringrouzs, Džonatans Sekstons.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/