Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autoavārijā bojā gājis Jaunzēlandes regbija izlases spēlētājs

Juris Miņins
Juris Miņins

Autoavārijā bojā gājis Jaunzēlandes regbija izlases spēlētājs
Šons Vainui, Foto:Zumapress.com/Scanpix

Vakardien Jaunzēlandē autoavārijā bojā gājis Hamiltonas "Chiefs" un Jaunzēlandes regbija izlases spēlētājs Šons Vainui.

Kā ziņo Jaunzēlandes mediji, atsaucoties uz vietējo varas iestāžu sniegto informāciju, ceļu satiksmes negadījumā ir gājis bojā Jaunzēlandes "Maori All Blacks" izlases un Hamiltonas "Chiefs" spēlētājs Šons Vainui. Tiek ziņots, ka viņš nespēja tikt galā ar auto vadīšanu un ietriecās ceļa malā esošajos kokos.

Šons Vainui, kuram nāves brīdī bija 25 gadi, "Super Rugby" čempionātā aizvadīja 44 mačus, pārstāvot kā Hamiltonas "Chiefs", tā arī Kraistčērčas "Crusaders" vienības, bet šī gada pirmajā pusē uzstādīja čempionāta rekordu vienā mačā gūto piezemējumu ziņā, pret Austrālijas komandu "Waratahs" izceļoties piecas reizes. Tāpat viņš spēlēja arī Jaunzēlandes regbija čempionātā, pārstāvot Taranaki un Bejofplenti komandas.

Tāpat 191 cm garais un 102 kg smagais aizsargs ir bijis starp Jaunzēlandes izlašu sistēmas dalībniekiem, tiekot pie spēlēšanas gan U20 izlasē, gan arī "Maori All Blacks" vienībā. Maoru komandā viņš aizvadīja desmit spēles, kurās izcēlās ar astoņiem piezemējumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/