Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Super Rugby ceturtdaļfināli sāksies 22. jūlijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Super Rugby ceturtdaļfināli sāksies 22. jūlijā
Bodens Barets (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Līdz ar Super Rugby regulārās sezonas noslēgumu kļuva zināmi turnīra izslēgšanas spēļu pāri, kā arī maču norises datumi. “Play-off” spēles sāksies 22. jūlijā ar “Brumbies” un “Highlanders” cīņu.

Kā ziņojām, dienvidu puslodes regbija klubu nozīmīgākais čempionāts noslēdzās šorīt un, lai arī izslēgšanas maču dalībnieces bija zināmas jau vakar vakarā, galīgais ceturtdaļfinālu pāru sadalījums gan ne, jo daudz ko izšķīra Johanesburgas “Lions” veiksmes vai neveiksmes mačā pret “Jaguares” no Buenosairesas.

DĀR komanda savā pēdējā regulārās sezonas mačā piedzīvoja zaudējumu (22:34), tādējādi palaižot garām vienreizējo iespēju izcīnīt uzvaru regulārajā sezonā, tiesa, taisnības labad ir jāpiebilst, ka āfrikāņi spēlēja ar rezervistu sastāvu, lai tādā veidā dotu atpūtu pamatsastāva spēlētājiem, kuri jau gatavojās izslēgšanas mačiem. “Play-off” cīņā “Lions” iesaistīsies 23. jūlijā, kad cīnīsies ar Jaunzēlandes komandu “Crusaders” no Kraistčērčas.

Interesanti, ka līdz ar “Lions” zaudējumu, ceturtdaļfinālu pāri ir nokomplektējušies tādā veidā, ka nevienā pārī nespēlē divas vienas valsts komandas, kas nozīmē, ka visām četrām Jaunzēlandes vienībām, kuras šogad rāda ļoti pārliecinošu spēli, ir iespēja kvalificēties pusfinālam.

Izslēgšanas maču pirmā cīņa ir paredzēta 22. jūlijā, kad pagājušās sezonas čempioni Otago “Highlanders”, kuriem šīssezonas regulārajā turnīrā izcīnīta piektā vieta, tiksies ar vienīgo Austrālijas pārstāvi, Kanberas “Brumbies”.

Tāpat, līdz ar regulārās sezonas beigām, var apkopot rezultatīvāko spēlētāju sarakstu. Tā par produktīvāko piezemējumu guvēju ir kļuvis austrālietis Israels Folau no Jaundienvidvelsas “Waratahs”, kura kontā 11 piezemējumi, bet par rezultatīvāko regulārās sezonas spēlētāju kļuva jaunzēlandietis Bodens Barets no Velingtonas “Hurricanes” komandas, kura kontā ir 184 punkti.

Super Rugby, ceturtdaļfinālu pāri

DatumsMājniekiViesiLaiks
22.07.BrumbiesHighlanders11:00
23.07.HurricanesSharks10:35
23.07.LionsCrusaders17:30
23.07.StormersChiefs20:00

Izmantotie resursi:
Super Rugby | Super 18 Rugby News,Results and...
Planetrugby.com | : Planetrugby.com