Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Pēc izgāztās olimpiādes Austrālijas regbisti piedzeras un netiek ciematā

Juris Miņins
Juris Miņins

Pēc izgāztās olimpiādes Austrālijas regbisti piedzeras un netiek ciematā
Foto: AFP/Scanpix

Nelāgā situācijā nonāca Austrālijas vīru regbija izlase, kuras pārstāvji pēc vāji aizvadītā turnīra bija nolēmuši savas bēdas “slīcināt” alkoholā.

Austrālijas regbija izlase, kas tika uzskatīta par vienu no pretendentēm uz olimpiskajām medaļām, jau grupu turnīra pirmajā spēlē piekāpās Francijai (14:31), kas bija tikai sākums neveiksmīgajam čempionātam. Vēlāk sekoja trešā vieta grupā un izstāšanās no medaļu cīņām jau ceturtdaļfinālā, turklāt, zaudējot Japānas valstsvienībai (7:12).

Ar to gan viņiem turnīrs nebeidzās, jo regbijā 7 galīgais vietu sadalījums tiek noskaidrots tiešā cīņā, proti, ceturtdaļfinālu zaudētāji turpina spēlēt, bet jau par 5.-8. pozīciju. Šajā miniturnīrā austrālieši vispirms atzina Argentīnas pārākumu (21:26), bet vēlāk atkārtoti zaudēja Francijai (10:12) un ieņēma astoto vietu.

Protams, ka šāds rezultāts regbija lielvalstij ir vērtējams kā izgāšanās, taču spēlētāji pēc olimpiskā turnīra beigām nedomāja ilgi sēdēt ar nokārtām galvām, bet gan devās izklaidēties uz Kopablankas pludmali, kur pavadīja visu nakti un olimpiskajā ciematā atgriezās vien sestdienas rītā.

Ar to gan nebija gana, jo komandas kapteinis Eds Dženkinss bija pazaudējis savu akreditāciju, tāpēc bija spiests atgriezties atpakaļ savā ballēšanās vietā, lai meklētu savu ieejas karti. To viņš arī atrada un veiksmīgi atgriezās savā numuriņā.

Protams, ka pēc šī incidenta regbistiem nācās dzirdēt, kā stāsta aculiecinieki, ļoti skarbus vārdus no Austrālijas olimpiskās delegācijas vadītājas Kitijas Čileres.

Par tālākajiem iespējamajiem sodiem, ko varētu saņemt regbisti pagaidām nav zināms.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com

  +3 [+] [-]

, 2016-08-14 20:26, pirms 8 gadiem
Cik prezervatīvus izlietoja ?

  +5 [+] [-]

, 2016-08-14 21:00, pirms 8 gadiem
Šos vismaz neaplaupija.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-14 22:33, pirms 8 gadiem
A viņi nopirka 500 pudeles šampanieša un lika ienest tās klubā skanot Austrālijas himnai??
Ja nē, tad tā nebija pietiekami laba bēdu nodzeršana...

  +2 [+] [-]

, 2016-08-14 23:15, pirms 8 gadiem
Nesaskatu neko nosodāmu, šmiga ir atļauta un spēles viņiem ir beigušās, un kamdēļ neielaistu sistēmā spirtotos, tomēr svētki.

  +3 [+] [-]

, 2016-08-14 23:25, pirms 8 gadiem
knaible rakstīja: Šos vismaz neaplaupija.
Diez vai tādus buļļus laupīs, tad jau labāk kādu vingrotāju

  +3 [+] [-]

, 2016-08-14 23:43, pirms 8 gadiem
Kad man nav naudas, tad es nevaru dzert, kad man ir nauda, tad es nedrīkstu, kad tad lai es dzeru?!

  +1 [+] [-]

, 2016-08-14 23:46, pirms 8 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Diez vai tādus buļļus laupīs, tad jau labāk kādu vingrotāju
Ne tik sen Rio aplaupīja olimpiskās bronzas medaļas ieguvēju džudo... Jā, regbistiem, protams, ir vizuāls aizsardzības līdzeklis, t.i., viņu izskats, taču neba jau nu tie laupītāji ar plikām rokām un pa vienam iet savos nedarbos.

Neviena fizkultūra no lodes neizglābs, lai cik briesmīgi tas ne izklausītos (taču Rio tā ir realitāte ar kuru var nākties sastapties jebkuram uz OS atbraukušajam).

  +1 [+] [-]

, 2016-08-14 23:52, pirms 8 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Diez vai tādus buļļus laupīs, tad jau labāk kādu vingrotāju
pirms pāris gadiem bija gadījums, kad MMA cīkstoni kaimiņš piekāva ar beisbola nūju. Uz apšaudi, ar nazi labāk nenākt kā saka..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-08-16 12:44, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ne tik sen Rio aplaupīja olimpiskās bronzas medaļas ieguvēju džudo... Jā, regbistiem, protams, ir vizuāls aizsardzības līdzeklis, t.i., viņu izskats, taču neba jau nu tie laupītāji ar plikām rokām un pa vienam iet savos nedarbos.

Neviena fizkultūra no lodes neizglābs, lai cik briesmīgi tas ne izklausītos (taču Rio tā ir realitāte ar kuru var nākties sastapties jebkuram uz OS atbraukušajam).
Stipri šaubos, ka kāds pat ar ieroci mēģinātu aplaupīt veselu regbija izlasi, ir daudz vieglāki mērķi un bez tāda riska, jo jāņem vērā arī tas, ka regbisti ir ne tikai muskuļu kaudzes, bet ar raksturu, tapēc labāk ar vieņiem nejokot tā, ar vai bez ieročiem..