Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Austrālija divreiz pārspēj Japānu

Juris Miņins
Juris Miņins

Austrālija divreiz pārspēj Japānu
Foto: AFP/Scanpix

Gatavojoties 2016. gada olimpiādes regbija turnīram, pārbaudes spēles aizvada čempionāta dalībnieces. Tā Austrālija divu maču sērijā tikās ar Japānu un izcīnīja divas uzvaras.

Austrālijas izlase olimpiādei kvalificējās kā Okeānijas čempionāta uzvarētāja, jo 2014./2015. gada Pasaules sērijā regbijā-7 ieņēma tikai piekto vietu, bet automātiskās ceļazīmes uz Rio piešķīra pirmajām četrām komandām.

Gatavojoties vēsturiskajam un ļoti nozīmīgajam turnīram, austrālieši ir sākuši aizvadīt pārbaudes mačus. Pirmajās divās cīņās viņi tikās ar Āzijas čempionāta uzvarētāju, Japānu un izcīnīja divas uzvaras. Pirmajā spēlē panākums tika gūts ar rezultātu 26:5, bet otrajā – ar 17:12.

Jāpiebilst, ka iepriekšējā mēnesī pret Japānas izlasi spēlēja Austrālijas dāmu komanda, kas arī ir kvalificējusies olimpiādei.

Atgādināsim, ka visām olimpiskā regbija komandām ir jāpaziņo sastāvi līdz nākamās nedēļas sākumam.

Izmantotie resursi:
Регби на rugger.info - мир регби онлайн на...