Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Enisey-STM" iegūst Krievijas kausu, Saulīte – vērtīgākais spēlētājs

Juris Miņins
Juris Miņins

"Enisey-STM" iegūst Krievijas kausu, Saulīte – vērtīgākais spēlētājs
Uldis Saulīte (ar bumbu)
Foto: enisei-stm.ru

Vakardien Krievijas pilsētā Krasnodarā tika aizvadīta Krievijas kausa izcīņas finālspēle, kurā Krasnojarskas "Enisey-STM" ar 42:10 pārspēja mājniekus, "Kuban" regbistus, bet par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika nosaukts latviešu regbists Uldis Saulīte.

Krievijas regbijā, kā Premjerlīgā, tā kausa izcīņā, Krasnojarskas komanda šogad ir neuzvarama, jo visās spēlēs ir pratusi izcīnīt uzvaras, tāpēc pirms kausa finālspēles pret Krasnodaras "Kuban" daudziem varēja rasties jautājumi par to vai spēlē ir gaidāma kāda intriga.

Jāsaka, ka intrigas kā tādas nemaz arī nebija, jo, ja neskaita vienu kuriozi gūtu piezemējumu mājnieku labā, "Enisey-STM" pirmajās astoņās minūtēs guva astoņus punktus un tas bija tikai ievads pārliecinošajai uzvarai, kas tika izcīnīta ar rezultātu 42:10.

Jāpiebilst, ka uzvarētāju rindās ceturto piezemējumu guva "Enisey-STM" kapteinis un Latvijas izlases spēlētājs Jurijs Baranovs, bet par mača vērtīgāko spēlētāju tika atzīts cits Latvijas regbists – Uldis Saulīte.

Krasnojarskas "Enisey-STM" šis ir jau piektais Krievijas kausa ieguvēju tituls komandas pastāvēšanas vēsturē. Savukārt, ja mēs runājam par Premjerlīgas sezonu, tad vienīgā Krievijas komanda, kura spēlēs gaidāmās sezonas Eiropas Izaicinājuma kausā, septiņās spēlēs ir tikusi pie septiņām uzvarām un ieņem neapstrīdamu pirmo vietu.

Izmantotie resursi:
РК "Енисей-СТМ" - официальный сайт

     [+] [-]

, 2016-08-12 19:19, pirms 8 gadiem
Solniško!