Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

“Kavaliers” pieveic nīkuļojošos “Kings”

Juris Miņins
Juris Miņins

“Kavaliers” pieveic nīkuļojošos “Kings”
Foto: AP/Scanpix

Šodien tika turpināts DĀR regbija čempionāts, t.i., izspēlēta otrā maču kārta un pirmajā no cīņām Austrumu provinces “Kings” piekāpās Bolendas “Cavaliers” ar 10:28.

Austrumu provinces komandas dalība “Currie cup” čempionāta Premjerlīgā līdz pat pēdējam brīdim bija zem jautājuma zīmes, jo šī reģiona regbija savienība bija pieteikusi bankrotu, taču vienību glāba jau vietējā pašvaldība, kas nodrošināja “Kings” vienības eksistenci.

Tiesa, šādas finansiālās grūtības un neziņa par sezonu nevarēja neatsaukties uz vienības kaujasspēju, turklāt, pirmā sezonas spēle “Kings” vienībai arī bija atcelta, tieši šī finansiālā aspekta dēļ. Līdz ar to spēle pret Bolendas “Cavaliers”, kas ir Premjerlīgas debitanti, “Kings” aizvadīja pirmo spēli sezomā.

Pirmie piezemējumu guva debitanti, taču puslaiks noslēdzās pie rezultāta 7:3, kas lika domāt, ka spēle varētu būt līdzīga, tomēr otrajā puslaika bolendieši guva 21 punktu pēc kārtas uz ko mājnieki atbildēja vien ar savu vienīgo piezemējumu un “Cavaliers” izcīnīja savu pirmo uzvaru “Currie cup” Premjerlīgā.

Savukārt otrajā dienas mačā tikās “Griquas” un “Sharks”. Jau no paša mača sākuma vadības grožus savās rokās paņēma “Sharks”, kuri puslaika pārtraukumā devās pie rezultāta 31:10, bet beigu beigās noveda maču līdz uzvarai – 46:24.

Otrā spēļu kārta turpināsies rītdien, kad savu pirmo maču sezonā aizvadīs “Golden Lions”, kuri tiksies ar “Pumas” regbistiem, bet otro maču izspēlēs “Cheetahs” un “Blue Bulls”.

“Currie cup”, 2. kārta

MājniekiViesiRezultāts
KingsCavaliers10:28
SharksGriquas46:24
Golden LionsPumas
CheetahsBlue Bulls

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com