Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com tiešraidēs: pasaules labākie svarbumbu cēlāji un regbija sezonas kulminācija!

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com tiešraidēs: pasaules labākie svarbumbu cēlāji un regbija sezonas kulminācija!
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Piektdien Sportacentrs.com tiešraidē no Daugavpils tiks noskaidroti pasaules labākie svarbumbu cēlāji, bet sestdien translācijā no Ogres Latvijas regbija XV medaļu dalīšana. Kopumā šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no aktuālajiem sporta notikumiem.

Šajā nedēļā Daugavpilī norisinās 2018. gada pasaules čempionāts svarbumbu celšanā, un piektdien pulksten 15:00 Sportacentrs.com tiešraidē sāksies cīņas profesionāļu klasē. Četru stundu garumā noskaidrosim labākos pasaulē!

Sestdien Ogres stadionā noskaidrosies labākie valsts regbisti - bronzas medaļas dalīs Jūrmalas un “LMT Ežu” komandas, bet vēlāk finālā par Latvijas čempiontitulu cīnīsies “Miesnieki” un “Garkalne/Livonia”. Abu spēļu tiešraides gan portālā Sportacentrs.com, gan televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV!

Tāpat sestdien spēkus samēros vairākas “Optibet” Hokeja līgas komandas. Jauno talantu kalvē nule kā tabulas līderi “Prizmu” uzveikusī HS “Rīga” uzņems pašreizējo pastarīti HS “Lido”. Vicečempione “Zemgale/LLU”, kas trešdien pieveica čempionus, viesosies pie allaž ambiciozās “Mogo” vienības, bet čempioni “Kurbads” centīsies neatkārtot iepriekšējās kļūdas, viesos tiekoties ar iedzelt spējīgo “Liepāju”.

Saspringta nedēļas nogale arī futbolistiem. Komanda.lv 1. Līgas čempionāts tuvojas noslēgumam, un “Super Nova”, kas aizvien ir cīņā ja ne par titulu, tad vismaz otro vietu un pārspēlēm uz Virslīgu, savās mājās uzņems “RTUFC/Skonto Academy”.

Savukārt svētdien pirmo reizi vēsturē Latvijas kausa ieguvējas futbolā sievietēm tiks noskaidrotas ārpus Rīgas - “Daugavas” stadionā Liepājā finālcīņā tiksies pašreizējā valsts čempione un kausa turētāja “Rīgas Futbola skola” un pēdējo gadu vicečempione un sīvākā rīdzinieču pretiniece “Liepāja”.

Tiešraides no 12.-14. oktobrim:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
12.10.15:00PČ svarbumbu celšanā
12.10.19:30UEFA U21 kvalifikācijaLatvija - Nīderlande
13.10.12:00LČ regbijā bronzas spēleRK Jūrmala - LMT Eži
13.10.13:00OHLHS Rīga - HK Lido
13.10.13:30OHLHK Mogo - HK Zemgale/LLU
13.10.15:00LČ regbijā finālsMiesnieki - Garkalne/Livonia
13.10.14:00Komanda.lv 1.līgaSK Super Nova - RTU FC/Skonto Academy
13.10.17:00OHLHK Liepāja - HK Kurbads
14.10.12:00LTFA Optibet VirslīgaFC Petrow - Beitar
14.10.14:00LK fināls sievietēmFK Liepāja - Rīgas Futbola skola