Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

''Jūrmalas'' regbija komanda atsauc dalību Latvijas čempionātā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Jūrmalas'' regbija komanda atsauc dalību Latvijas čempionātā
Foto: Latvijas Regbija federācija

Latvijas Regbija federācija savā mājaslapā informē, ka ir saņēmusi iesniegumu no ''Jūrmalas'' komandas par tās vēlmi neturpināt piedalīties 2021. gada Latvijas čempionātā. Līdz šim vienība bija piedzīvojusi zaudējumus visos piecos mačos, bet vienā saņēmusi tehnisko zaudējumu. Dalību čempionātā turpinās piecas komandas.

Korekcijas notikušas Latvijas regbija čempionātā, informē Latvijas Regbija federācija. No tālākas dalības čempionātā izstājusies ''Jūrmala'', kas saistīts ar spēlētāju savainojumiem un Covid-19 pandēmiju. Līdz šim jūrmalnieki čempionātā bija aizvadījuši piecas spēles, visās piedzīvojot neveiksmes. Pēdējā mačā, kurā ''Jūrmalas'' regbisti devās laukumā, tie piedzīvoja sagrāvi pret ''Eži/EK Sistēmas'' ar 10:81. Savukārt vēlāk komandai tika piešķirts tehniskais zaudējums ar 0:30 pret Valmieras ''Fēnikss''.

''Informējam, ka regbija klubs ''Jūrmala'' atsauc savu dalību no 2021. gada Latvijas regbija čempionāta. Regbija klubs ''Jūrmala'' informē, ka diemžēl Covid-19 pandēmijas ietekmē un daudzu spēlētāju savainojumu dēļ vairs nevarēs turpināt spēlēt 2021. gada Latvijas čempionātā. Komanda nevēlas pakļaut kluba spēlētājus lielākiem savainojumu riskiem, aizvadot spēles nevienādos sastāvos vai ar pilnībā veselību neatguvušiem spēlētājiem,'' federācijas mājaslapā citēts ''Jūrmalas'' kluba prezidents Bilals Surai.

Līdz ar to čempionātu turpinās piecas komandas - ''Garkalne/Livonia'', ''Ķekava/Miesnieki'', Valmieras ''Fēnikss'', ''Eži/EK Sistēmas'' un Rāmavas ''Lāči''.

Izmantotie resursi:
Latvijas Regbija Federācija

     [+] [-]

, 2021-08-11 12:01, pirms 3 gadiem
Tātad reāli paliek 4 komandu čempionāts