Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Miesnieki" iegūst Latvijas kausu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Miesnieki" iegūst Latvijas kausu
STATS/Ķekava
Foto: miesnieki-rugby.lv

''STATS/Ķekava'' sestdien Upesciemā ar 19:7 Latvijas kausa finālā uzvarēja 2009. gada Latvijas čempionus, SK ''Ovāls'' komandu ''Ādažu Čipsi''.

Pirmajā puslaikā Leno Bramanis izdarīja pirmo piezemējumu pēc cīņas, kad pats aizskrēja, bet Valters Raņķis iesita realizāciju (7:0). Pēc auta sekmīgs uzbrukums padevās Kārlim Dzenim (12:0), kurš tikko bija iznācis laukumā uz maiņu. Pirmajās 40 minūtēs ''miesniekiem'' bija diezgan liels pārsvars, ''čipsiem'' bija divi soda sitieni, taču tālu, un bumba nemaz līdz vārtiem nenokļuva.

Otrajā puslaikā ''čipsi'' diezgan ilgi uzbruka, bija daudz pārkāpumu. Tiesnesis piešķīra tehnisko piezemējumu par labu ''Ādažu Čipsiem'' - rezultāts kļuva 12:7.Turpmāk atkal bīstamāk uzbruka "STATS/Ķekava". Apmēram 25 minūtes pirms spēles beigām pēc auta tiks izspēlēta bumba uz malu un Kristaps Jakušs izdarīja trešo piezemējumu, bet realizāciju iesita Jānis Priede, jo Raņķis par runāšanu bija saņēmis dzelteno kartīti un piespiedu atpūtu uz desmit minūtēm. Savstarpēja incidenta dēļ spēles beigas nesagaidīja rūdītais Kristaps Andersons, kuram šī bija pirmā spēle sezonā un Laurijs Muzikants no ''čipsiem'', kas arī saņēma noraidījumus uz 10 minūtēm, taču finālsvilpe atskanēja agrāk.No Velsas miesniekiem palīgā bija atsteidzies Artūrs Kozels.

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv

     [+] [-]

, 2009-10-11 01:56, pirms 15 gadiem
Laba spēle,malači!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja