Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

U16 čempionātā regbijā 3. posmā sīvā cīņā pirmo vietu iegūst "Livonia"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

U16 čempionātā regbijā 3. posmā sīvā cīņā pirmo vietu iegūst "Livonia"
Foto: Juris Bērziņš-Soms

Pirms dažām dienām notika Latvijas čempionāta regbijā-7 priekšpēdējā, 3.posma spēles U16 vecuma grupā, kur spraigā cīņā par pirmo vietu "Livonia" pārspēja Baldone/ĶNSS.

Visas piecas 3.posma komandas bija ieradušās, lai parādītu labāko sniegumu. Spēles noritēja dinamiski, spraigi un, kas priecē - bez asumiem. Šeit jāatzīmē - īpaši aizraujošs izvērtās duelis starp "Eži"" un "Mītava" komandām, kur skanot spēles fināla svilpei, tika fiksēts kaujiniecisks neizšķirts 24-24.

Nu jau par turnīra favorītiem dēvētie "Livonia" jaunie regbisti, kuri ieguva pirmo vietu pagājušajā posmā, arī šajās spēlēs parādīja cienīgu līdera spēli. Tomēr viņiem uzvara ar sīvākajiem konkurentiem Baldone/ĶNSS regbistiem par pirmo vietu posmā nāca ļoti grūtā spēlē - 22:19.

"Livonia" sastāvā bija arī divi rezultatīvākie trešā posma spēlētāji - Ruslans Sosnars un Gļebs Vorobjovs, kas kopā komandai nopelnīja 130 no komandas iekrātajiem 170 punktiem.

Šajā posmā Elejas jaunie regbisti ierindojās 3.vietā, lai gan pirmajos divos čempionāta posmos iegūtas attiecīgi 1. un 2. vietas. Viņi sagādāja spriedzi cīņā par otro vietu Baldones regbistiem, atzīstot baldoniešu pārākumu ar minimālu starpību 19:21.

Līdz ar to komandu izkārtojums kopvērtējuma tabulā izšķirsies noslēdzošajā, 4.posmā, kas notiks nākošnedēļ, 18.septembrī.

Izmantotie resursi:
rugby-latvia.lv