Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

LČ regbijā miesnieki izrēķinās ar lāčiem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

LČ regbijā miesnieki izrēķinās ar lāčiem
Foto: Juris Bērziņš - Soms

Vakar Rīgas Tehniskās koledžās stadionā Rīgā Latvijas čempionātā regbijā-15 RK “Miesnieki/Ķekava” ar milzīgu pārsvaru 60:3 pārspēja “Lāči/MŪKU SALA”.

Dažas dienas pēc zaudējuma spēles beigu daļā Viļņas regbija akadēmijas komandai Baltijas TOP līgas spēlē RK “Miesnieki/Ķekava” Latvijas čempionātā tikās ar “Lāči/MŪKU SALA”. Jau no paša sākumā izpaudās favorītu “Miesnieku” pārsvars, pirmajās septiņās minūtēs veicot trīs piezemējumus un divus realizācijas sitienus – 19:0.

Pirmā puslaika pēdējā minūtē “Lāči/MŪKU SALA” ar soda sitienu (Jānis Pelēcis) guva pirmos, un kā beigās izrādījās arī vienīgos punktus, taču miesnieki bija pamanījušies vēl trīs reizes ienest bumbu pretinieku ieskaites zonā, tāpēc pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 34:3.

Otrajās 40 minūtēs ”Miesnieki” guva gnadrīz tikpat daudz punktus kā pirmajā, svinot uzvaru ar 60:3. Kopumā miesnieku kontā desmit piezemējumi.

Par spēles labākajiem spēlētājiemtiak atzīti Leonards Lappini (Miesnieki) un Juris Juškāns (Lāči).