Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Oklenda izcīna trešo uzvaru pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

Oklenda izcīna trešo uzvaru pēc kārtas
Foto: aucklandrugby.co.nz

Jaunzēlandes regbija čempionātā trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja viena no turnīra galvenajām favorītēm uz titulu, Oklenda, kas ar 25:24 pārspēja "Hawke's Bay" vienību.

Lai arī Oklendas komanda ir viena no galvenajiem turnīra favorītiem, bet "Hawke's Bay" vienība tā arī nebija izcīnījusi uzvaru, spēle izvērtās diezgan spraiga, jo Napjēras pilsētas komanda vēlējās lauzt savu neveiksmju sēriju un tāpēc ar lieliem spēkiem devās uzbrukumā, par ko arī tika atalgota, jo Ihaia Vests vispirms realizēja soda sitienu, bet vēlāk guva arī piezemējumu.

Faktiski jāsaka, ka šī spēle bija Vesta un Simona Hikija sāncensība sitienu precizitātē, kurā 19 punktus guva Vests, bet Hikijs – 15, taču komandu cīņā rezultāts bija pretējs, jo Oklendas vienības labā tika gūti vēl divi piezemējumi, kamēr "Hawke's Bay" tikai viens. Beigu rezultātā – smaga, bet laimīga uzvara Oklendai, kura to panāca vien 75. minūtē, pēc Hikija realizētā soda sitiena.

Pēc šīs spēles Oklenda ar trim uzvarām četros mačos un 16 punktiem ieņem otro vietu "Mitre 10 cup" Premjerlīgā. Kanterberijai ir par diviem punktiem vairāk, taču viņiem ir arī viena spēle rezervē. Savukārt "Hawke's Bay" Premjerlīgāir pārleicinoši pēdējā, jo četros mačos viņi ir pratuši tikt vien pie sešiem punktiem.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com