Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Arī "Tigers" neiztur "Saracens" spiedienu

Juris Miņins
Juris Miņins

Arī "Tigers" neiztur "Saracens" spiedienu
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas regbija laukumos turpina dominēt Londonas "Saracens" komanda, kura šovakar savās mājās izcīnīja savu astoto uzvaru pēc kārtas, šoreiz ar2 6:6 pieveicot Lesteras "Tigers" vienību.

Anglijas regbija Premjerlīgā šodien risinājās kārtas centrālais mačs, kurā turnīra līderi Londonas "Saracens" savās mājās uzņēma Lesteras "Tigers", kuri ieņem trešo vietu turnīra tabulā.

Protams, ka šādā spēlē zaudēt negribas nevienam, turklāt Londonas komanda šajā sezonā nemaz arī nebija zaudējusi nedz Premjerlīgā, nedz Čempionu kausā, tāpēc spēles sākums pagāja mazliet piesardzīgākā cīņā nekā tas varētu būt pret kādu mazāk draudīgu pretinieku.

Tajā pašā laikā jāatzīmē, ka "Sarries", kā Londonas klubu sauc līdzjutēji, vienalga bija mazliet pārāki un, lai arī vienīgais piezemējums tika piešķirts soda dēļ, kā arī pirmie punktus guva Lesteras regbisti puslaika pārtraukumā londonieši devās ar minimālu pārsvaru – 7:6.

Otrajā spēles pusē "Saracens" gan nolēma neko negaidīt un satriekt oponentus pēc iespējas ātrāk. Tas viņiem vairāk vai mazāk arī izdevās un, lai arī satriekšana nebija tūlītēja, kas šāda līmeņa komandu cīņā nemaz nav iespējams, Džeimijs Džordžs guva piezemējumu jau 42. minūtē, pēc kā sekoja arī precīza realizācija un ne viens vien laukuma saimnieku uzbrukums un faktiski "Tigers" nebija pārāk daudz argumentu, ko likt pretī šīs sezonas Premjerlīgas līderiem un, ļoti iespējams, pašlaik spēcīgākajam regbija klubam Eiropā.

54. minūtē vēlreiz tika fiksēts soda piezemējums par labu Londonas klubam un kopā ar precīzo realizācijas sitienu 15 minūšu laikā, kas pagāja kopš puslaika sākuma "Saracens" rezultāta starpību palielināja no viena līdz trīspadsmit punktiem. Turklāt jāatzīmē arī tas, ka "Allianz Park" saimnieki neapstājās pie sasniegtā un sistemātiski un plānveidīgi turpināja izdarīt spiedienu uz Lesteras komandu.

66. minūtē Londonas komanda tika pie sava ceturtā piezemējuma, kas garantēja bonusa punktu. Šoreiz atkal jāsaka "tika", jo lielā spiediena dēļ Lesteras komanda, lai arī kā nevēlējās zaudēt, atkal kļūdījās un tika piešķirts soda piezemējums.

Atlikušajās mača minūtēs gan nekas būtiski nemainījās un Londonas "Saracens", pateicoties ļoti pārliecinošai otrajai spēles daļai, izcīnīja savu nu jau kārtējo uzvaru čempionātā, turklāt, kas ir samērā negaidīti, pret tik spēcīgu komandu kāda ir Lesteras "Tigers" tika izcīnīts papildpunkts.

Tiesa, ja aizvadītās sezonas čempioniem šī sezona veidojas vēl veiksmīgāka nekā iepriekšējā, tad tiem, kurus viņi pārspēja izšķirošajā spēlē, "Bath" komandai, šī sezona ir izteikti vāja un, ja vēl septiņās spēlēs izcīnītie trīs panākumi būtu kaut kā piedodami, tad šīvakara zaudējums pret Ņūkāslas "Falcons" ar 14:19 ir nepiedodams kaut vai tādēļ, ka Ņūkāslas komanda ir pārliecinošs turnīra pastarītis un līdz šim viņu labākais sasniegums bija viens neizšķirts, pārējās cīņās samierinoties ar zaudējumu rūgtumu.

Anglijas Premjerlīga, 8. kārta

MājniekiViesiRezultāts
Northampton SaintsExter Chiefs8:3
Gloucester RugbyLondon Irish27:14
Newcastle FalconsBath Rugby19:14
SaracensLeichester Tigers26:6
Sale SharksWasps
Worchester WarriorsHarlequins03.01.

     [+] [-]

, 2016-01-02 20:48, pirms 9 gadiem
Tik un tā ierīs no Franču klubiem Eiropā

     [+] [-]

, 2016-01-02 21:02, pirms 9 gadiem
RB3025 rakstīja: Tik un tā ierīs no Franču klubiem Eiropā
Sezona gara, visādi var sanākt, taču TAGAD Saracens izskatās pēc spēcīgākās komandas Eiropā.
Iespējams gan, ka tikai un vienīgi izskatās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja