Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: Latvijas Šaha federācijas boss bez žēlastības sakauj "Ārpus kadra" vadītāju

Rolands Eliņš
"Ārpus kadra ar skaidru skatu" šovakar TV4 ekrānos plkst. 22:00 pievērsīsies aristokrātu sportam - šaham. Viesos Latvijas Šaha federācijas ģenerālsekretārs Toms Kalniņš, kuru pirms raidījuma sākuma tā vadītāji Ulvis Brože un Rolands Eliņš izaicināja uz šaha ātrspēli, sak, retā reize, kad uz vietas iespējams novērtēt studijas viesa prasmes savā tēmā. Lieki piebilst, ka Rolands šaha mačā tika izsmērēts pa grīdu.

Podkāstā pievērsāmies šaha popularitātes bumam pasaulē, Magnusa Kārlsena zvaigznes faktoram, Mihaila Tāla ietekmei uz šaha pasauli vēl šobaltdien, kā arī centāmies noskaidrot konkrētus jautājumus - kāpēc šahā ir dopinga pārbaudes un kā vispār šajā spēlē var krāpties?

Raidījumu "Ārpus kadra ar skaidru skatu" atbalsta pasaules optikas tehnoloģiju līderis "Zeiss Vision Center Latvija" un Aizdevums.lv.
Vērtējums: