Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņam / Šmēdiņam Stavangerā jāsāk pret Nīderlandes duetu

Jānis Celmiņš

Pļaviņam / Šmēdiņam Stavangerā jāsāk pret Nīderlandes duetu
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš rīt Norvēģijas pilsētā Stavangerā sāks dalību FIVB "Grand Slam" turnīrā. Mūsu duetam turnīrs jāsāk ar kvalifikācijas sacensībām un to pirmajā kārtā pretiniekos latviešiem būs Nīderlandes pāris Emīls Boersma / Aleksandrs Brūvers.

Mārtiņš un Jānis kvalifikācijas sacensībās izsēti ar 16. numuru, kas viņiem pretiniekos devis nīderlandiešus Emīlu Boersmu un Aleksandru Brūveru (16.). Tāpat kā mūsējie, arī nīderlandieši šosezon PK posmu pamatturnīros nav spēlējuši. Maskavas "Grand Slam" turnīrā izcīnīta 41. vieta, bet PK posmā Prāgā – 31. vieta.

Latvijas un Nīderlandes dueti maču aizvadīs uz otrā korta, kas dod cerības, ka maču varēs vērot video tiešraidē bukmeikeru kantora bwin.com mājas lapā. Mača sākums pulksten 11.00 pēc Latvijas laika.

Šī pāra uzvarētājiem turnīra otrajā kārtā pretī stāsies Francijas brāļu dueta Sess / Sess un Holtana / Vargelanda (Norvēģija) pāra uzvarētāji. Francijas pāris turnīrā izlikts ar pirmo (!) numuru, kas nozīmē, ka zars Latvijas pārim atkal nav pārāk veiksmīgs. Jācīnās!

Otram Latvijas duetam Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins uzsmaidījusi veiksme. No turnīra īsi pirms tā sākuma atteikušies nīderlandieši Numerdors / Šuils, līdz ar to Latvijas pārim garantēta vieta sacensību pamatturnīrā – sacensības jāsāk ceturtdien.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2010-06-30 01:28, pirms 14 gadiem
Lai veicas

     [+] [-]

, 2010-06-30 06:11, pirms 14 gadiem
Nu ne paaraak veiksmiigi..... Francuuzji ir diezgan njipri! Un arii tie pashi niiderlandieshi nav nekaadi peramie zeeni!

     [+] [-]

, 2010-06-30 10:58, pirms 14 gadiem
Nu es domaju ka jaņem un jāiet uz finalu. Ja neradīs bwin, varbūt kāds ir atkodis kur ir live results vismaz.