Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Klāgenfurtē briest Latvijas duetu cīņa, vai nobriedīs?

Jānis Celmiņš

Klāgenfurtē briest Latvijas duetu cīņa, vai nobriedīs?
Jānis Šmēdiņš
Foto: www.fivb.com

Mārtiņš un Jānis uzzinājuši savus pretiniekus Klāgenfurtes (Austrija) FIVB ''Grand Slam'' sērijas turnīra kvalifikācijas sacensībās, kas risināsies rīt. Pirmajā kārtā duets tiksies ar Austrālijas pludmales volejbola pāri Semu Boēmu un Isaku Kapu

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš (8.) kvalifikācijas pirmajā kārtā tiksies ar Austrālijas pludmales volejbola duetu Semu Boēmu un Isaku Kapu (25.). Mača sākums pulksten 10:00 pēc Latvijas, un tas norisināsies uz ceturtā korta, kas nozīmē, ka video tiešraidē šo spēli vērot nebūs iespējams.

Ir piepildījies Aigara Birzuļa jau vakar prognozētais scenārijs par divu Latvijas duetu savstarpējo cīņu. Ja kvalifikācijas turnīra pirmajās spēlē Mārtiņš un Jānis svinēs uzvaru, tad par vietu pamatturnīrā viņiem būs jāspēlē ar Tomu Šmēdiņu un Arti Caicu, kuriem pirms tam vēl jāuzvar pirmās kārtas spēlē.

Tas automātiski nozīmē, ka pamatturnīrā pat pie visoptimistiskākā scenārija var spēlēt tikai viens Latvijas pāris. Par ko turēsiet īkšķus jūs?