Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Klāgenfurtes kvalifikācijā iespējams Latvijas duetu mačs

Krišs Upenieks

Klāgenfurtes kvalifikācijā iespējams Latvijas duetu mačs
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: www.fivb.com

Šodien noskaidrojās Latvijas pludmales volejbola duetu pretinieki Klāgenfurtes (Austrija) FIVB ''Grand Slam'' sērijas turnīrā. Inguna Minusa un Inese Jursone uzzināja savas pretinieces pamatsacensībās, bet Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš un Toms Šmēdiņš / Artis Caics pretiniekus kvalifikācijas turnīrā.

Jau ziņojām, ka Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone veiksmīgi pārvarēja Klāgenfurtes (Austrija) FIVB ''Grand Slam'' sērijas kvalifikāciju un pirmo reizi šogad nodrošināja vietu ''Grand Slam'' sērijas pamatsacensībās.

Pamatturnīrā Latvijas duets ielozēts D apakšgrupā un izsēts ar 29. numuru. Pirmajā D apakšgrupas spēlē latvietēm pretī stāsies ar ceturto numuru izsētās Mistija Trenore - Meja / Nikola Branaga. Spēle sākums pulksten 14:00 pēc Latvijas laika, un tā norisināsies uz otrā korta, kas nozīme, ka spēle būs vērojama bukmeikeru kantora Bwin.com mājas lapā internetā. Vēl Minusai / Jursonei šajā apakšgrupā būs jāspēlē pret čehietēm Klapalovu / Haječkovu (13.) un krievietēm Vasinu / Homjakovu (20.).

Savukārt vīru turnīra pamattsacensībās centīsies iekļūt divi Latvijas pludmales volejbola dueti Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš un Toms Šmēdiņš / Artis Caics, bet Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins jau nodrošinājuši vietu sacensību pamatturnīrā, un tajā izlikti ar 15. numuru.

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš (8.) kvalifikācijas pirmajā kārtā tiksies ar Austrālijas pludmales volejbola duetu Semu Boēmu un Isaku Kapu (25.). Mača sākums pulksten 10:00 pēc Latvijas, un tas norisināsies uz ceturtā korta, kas nozīmē, ka videotiešraidē šo spēli vērot nevarēs.

Toms Šmēdiņš un Artis Caics (24.) kvalifikācijas pirmajā kārtā tiksies ar šveiciešiem Janu Šnideru un Filipu Gabatulēru, kuri kvalifikācijas turnīrā izsēti ar devīto numuru. Šīs spēlēs sākums pulksten 10:00 pēc Latvijas laika. Mačs norisināsies uz trešā korta un arī šo spēli videotiešraidē vērot nevarēs.

Interesanti, ka, ja kvalifikācijas turnīra pirmajās spēlēs abi Latvijas dueti izcīnīs uzvaras, tad par vietu pamatturnīrā Latvijas pludmales volejbola dueti tiksies savā starpā.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

     [+] [-]

, 2010-07-27 23:06, pirms 14 gadiem
ka paveicas smeedam ka nebija 25, ta normali brali uzkapatu kvalifikacija

  -2 [+] [-]

, 2010-07-27 23:17, pirms 14 gadiem
stulbi.. abi liidz ar to nebuus ...