Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš / Caics nepārvar kvalifikācijas pirmo kārtu

Krišs Upenieks

Šmēdiņš / Caics nepārvar kvalifikācijas pirmo kārtu
Toms Šmēdiņš
Foto: www.cev.lu

Latvijas pludmales volejbolistiem Tomam Šmēdiņam un Artim Caicam Klāgenfurtes (Austrija) FIVB ''Grand Slam'' turnīrs noslēdzies kvalifikācijas pirmajā kārtā, kurā zaudējums ar 1:2 šveiciešiem Šnideram / Gabatulēram.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka pēc triumfa Novisadas CEV ''Challenger'' sērijas turnīrā Toms Šmēdiņš un Artis Caics devās uz Klāgenfurti (Austrija), lai izmēģinātu savus spēkus FIVB ''Grand Slam'' sērijas turnīrā.

Protams, Latvijas duetam turnīrs bija jāsāk no kvalifikācijas turnīrā, un tajā Šmēdiņš / Caics bija izsēti ar 24. numuru, kas latviešiem pirmajā kvalifikācijas kārtā deva ar 9. numuru izsētos šveiciešus Šnideru / Gabatulēru.

Spēli labāk iesāka šveicieši, seta sākumā iegūstot trīs punktu pārsvaru - 6:3. Seta gaitā latviešiem izdevās izlīdzināt rezultātu (6:6). Seta turpinājumā risinājās līdzīga cīņa, tomēr tuvojoties seta izskaņai Šveices duets lēnām savu pārsvaru palielināja, uzvarot pirmo setu ar 21:16.

Otrais sets ritēja ļoti līdzīgi, tomēr līdz tehniskajam pārtraukumam divu punktu pārsvaru ieguva Latvijas duets - 11:9. Seta otrajā daļā ritēja līdzīga cīņa, taču seta beigās latvieši nospēlēja pārliecinoši, uzvarot otro setu ar 21:17. Izšķirošajā setā, tomēr latviešiem īpašu variantu nebija - 8:15.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

  -1 [+] [-]

, 2010-07-28 10:59, pirms 14 gadiem
nu slikti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-07-28 13:51, pirms 14 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Kas slikti, pretinieki bija izteikti favorīti un uzvarot viņus būtu patiešām liels pārsteigums.
Nu bija pretinieki favorīti, bet kas tad ir labi? Tas ka mūsējie aizbrauca un spēlēja ar favorītiem!!! Protams ka slikti, jo zaudēja!!! Jo zaudēt manuprāt nekad nav labi!