Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš pēc treniņu atsākšanas: "Ķermenis šobrīd nespēj izdarīt to, ko gribētos"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš pēc treniņu atsākšanas: "Ķermenis šobrīd nespēj izdarīt to, ko gribētos"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Treniņus pēc meningīta izārstēšanas atsācis pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš, atzīstot, ka viņa sportiskā forma šobrīd ir tālu no tās, kādā biju pirms slimības.

Jau vēstīts, ka jūlija vidū pēc atgriešanās no FIVB „Grand Slam” turnīra Gštādē Pļaviņam tika konstatēts galvas smadzeņu apvalka iekaisums – meningīts vieglā formā. Bez treniņiem sportistam nācās iztikt gandrīz mēnesi. Pirmo nedēļu pēc saslimšanas viņš pavadīja slimnīcā, bet pēcāk vēl divas ar pusi ārstējās mājas apstākļos.

Šobrīd Mārtiņš jau ir atsācis treniņus, atzīstot, ka sajūtas ir divējādas. „Ar prātu esmu noilgojies pēc pludmales volejbola, bet ķermenis šobrīd nespēj izdarīt to, ko gribētos. Fiziski šobrīd jūtos ļoti vājš, tādēļ grūti spriest, kad sasniegšu tādu fizisko formu, kādā biju pirms slimības,” pēc pirmajiem pāris treniņiem smiltīs stāsta Pļaviņš.

„Skaidrs, ka uz atlikušos sezonas daļu nekādus lielos mērķus nevirzīšu. Šī sezona ir tāda, kāda tā ir… Nākamās vasaras virzienā gan skatos ar optimismu, tāpēc pamatus tai likšu jau šogad, cītīgi trenējoties un strādājot,” apņēmīgi pauž pludmales volejbolists.

Atgriešanās smiltīs sacensību režīmā Pļaviņam paredzēta 18. augustā, kad Pludmales Sporta centrā „Brazīlija” risināsies ikgadējais šova turnīrs „King of The Beach”. Jau vēstīts, ka šo sezonu Pļaviņš noslēgs, spēlējot kopā ar Aleksandru Soloveju, un pirmais abu kopīgais turnīrs būs Maskavas „Grand Slam” sacensības, kas risināsies augusta nogalē.

     [+] [-]

, 2013-08-08 13:24, pirms 11 gadiem
Lai veicas un laba veselība!

  +2 [+] [-]

, 2013-08-08 14:20, pirms 11 gadiem
Tu vienmēr biji mans favorīts, lai tev izdodas pēc iespējas ātrāk atgūt formu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-08 21:49, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: 2 ned un būsi atpakaļ zirgā
beidz bārstīt pērles
ar 2 nedēļām tur neko vairs nevar līdzēt