Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Birzulis: "Otrajā spēlē par upuri esam izvēlējušies Kemperūdu"

Jānis Celmiņš

Birzulis: "Otrajā spēlē par upuri esam izvēlējušies Kemperūdu"
Aigars Birzulis

Jau ziņojām, ka Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš šodien Norvēģijas pilsētā Stavangerā ar uzvaru uzsāka dalību FIVB "Grand Slam'' pamatturnīrā. Pirmajā spēlē Latvijas duets negaidīti pārliecinoši divos setos ar 21:13, 21:17 pārspēja brazīliešus Insfranu Bendžaminu / Oskaru Šmitu Bruno. Pēc mača iespaidos par to dalījās dueta treneris Aigars Birzulis.

"Pagaidām mums viss izdodas. Veči spēlē vienkārši lieliski. Abus setus kontrolēja spēles gaitu - setu vidū izdodas atrauties un droši nospēlēt galotnes. Brazīlijas duets meklēja visas iespējas mūs apspēlēt. Sāka ar Jāni, nekas nesanāca, centās no līdzsvara izsist Mārtiņu, atkal nekā. Mūsu taktikā nekas nemainījās, jo spēlējām uz Bendžaminu, kurš spēlēja no ceturtās zonas. Mārtiņš pacēla daudz bumbas aizsardzībā, kuras pēc brīža pārvērta punktos. Jānis pārliecinoši noturēja zonu blokā un viss notika," uz maču pret Brazīlijas duetu atskatījās Aigars Birzulis.

Arī otrajā spēlē nekas netikšot mainīts. "Tagad pretī norvēģi pret, kuriem neko nedomājam mainīt, par upuri esam izvēlējušies Kemperūdu," tā Birzulis.

Arī laika apstākļi mūsējos pilnībā apmierina. "Diena šodien vienkārši brīnišķīga. No vakardienas vējainā un lietainā laikus vairs nav ne miņas. Šodien saule, praktiski bezvējš un salīdzinoši silts," piebilst treneris.

Otro maču mūsu duets uzsāks pulksten 18.00 pēc Latvijas laika.

     [+] [-]

, 2010-07-01 16:52, pirms 14 gadiem
Turam īkšķus - tagad ļoti, ļoti vajadzīga uzvara pār Norvēģiem. Šie ir reāli ņemami!
Jāskatās spēle vakarā. Būs stress!

     [+] [-]

, 2010-07-01 17:01, pirms 14 gadiem
Būs labi!!! Vēlu veiksmi!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-01 17:14, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Ko nozīmē "par upuri izvēlēties Kemperūdu"?
Tas nozīmē, ka uz viņu spēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-01 21:44, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Ko nozīmē "par upuri izvēlēties Kemperūdu"?
pareizāk- servēs