Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Birzulis: "Esam pārguruši, bet gaidām rītdienu"

Jānis Celmiņš

Birzulis: "Esam pārguruši, bet gaidām rītdienu"
Aigars Birzulis

Pēc Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa veiksmīgā snieguma FIVB "Grand Slam" turnīra pamatsacensībās Norvēģijas pilsētā Stavangerā iespaidos par aizvadīto pirmo dienu dalījās dueta treneris Aigars Birzulis.

"Šī bija grūtā, taču Latvijas pludmales volejbolam viena no patīkamākajām dienām! Ir pat ļoti grūti vēl tagad sakoncentrēties, lai kaut ko pateiktu. Abu mūsu komandu otrās spēles notika centrālajā kortā, jo bija jāspēlē pret mājiniekiem. Atmosfēra šādās spēlēs ir īpaša un uzvarēt šādās spēlēs gribas ikvienam," skaidro Aigars Birzulis.

Sīkumos treneris iedziļināties nevēlas, taču var just, ka ir apmierināts ar savu audzēkņu sniegumu. "Tie, kas sekoja spēlei tiešraidēs visu redzēja, tāpēc sīkumos neiedziļināšos. Neslēpšu, ka abas komandas spēlē labi, jo ir uzvarēti nopietni pretinieki, tomēr turnīrs tā pa īstam sāksies rīt, jo ievainotajiem (zaudētājiem) jācīnās par izdzīvošanu grupā un šādas spēles ir ļoti bīstamas, turklāt tālāk katrs zaudējums sākot ar 1/8 finālu ir pēdējais... Te tad arī notiks īstā spēku samērošana, bet pagaidām neviens par to nedomā, jo jāpabeidz vispirms grupu turnīrs. Turnīrs kopumā rit ļoti interesanti, jo daudzi rezultāti ir pretēji prognozētajiem, bet tas savukārt tikai saasinās spēļu gaitu par iekļūšanu 16 labāko komandu pulkā, jo cīņā par to izkritīs ļoti nopietnas reitinga komandas."

Interese par mūsu dueta sniegumu tikai palielinās, piebilst Birzulis. "Videokameru skaits aiz laukuma tikai pieaug. Arī par dopinga "upuriem" visdrīzāk kļuvām ne jau sliktā snieguma dēļ (skaļi smejas). Esam noguruši, bet gaidām rītdienu, lai pieliktu punktu grupu turnīram."

     [+] [-]

, 2010-07-02 00:07, pirms 14 gadiem
LATVIJA UZVARA!
Būs labi!