Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Hāgā triumfē Brazīlijas dueti

Jānis Celmiņš

Hāgā triumfē Brazīlijas dueti
Rikardo Santušs un Pedro Kunja
Foto: fivb.org

Ar Brazīlijas duetu triumfu šodien Hāgā noslēdzies viens no šīs sezonas pēdējiem FIVB Pasaules kausa posmiem. Vīru turnīrā pārāki izrādījās Rikardo Santušs un Pedro Kunja, bet dāmu turnīrā pārākas izrādījās Larisa un Džuliāna.

Vīru turnīra finālā tikās Rikardo / Kunja (Brazīlija) un nīderlandieši Ričards Šuils un Reinards Numerdors. Zaudējuši pirmo mača setu uz 15, brazīlieši spēja saņemties un nākamajos divos bija pārāki attiecīgi ar 21:18 un 15:8. Rikardo šī bija jau 53. zelta medaļa kādā no Pasaules kausa posmiem. Gandrīz neticami…

Spēlē par trešo vietu Krievijas duets Jaroslavs Koškarjovs un Konstantīns Semjonovs divos setos guva virsroku pār čehiem Petru Benešu un Premislu Kubalu – 2:0 (21:18, 21:19).

Interesanti, ka Krievijas čempionāta fināla posmā nākamnedēļ Konstantīns Semjonovs spēlēs kopā ar mūsu Aleksandru Samoilovu.

Dāmu turnīra finālā brazīlietes Larisa un Džuliāna divos setos pieveica Mistiju Meju Treanori (ASV) – 2:0 (21:17, 21:15), izcīnot jau 20. uzvaru kādā no Pasaules kausa posmiem. Tikmēr cīņā par bronzu cits Brazīlijas duets Talita / Antonellī apspēlēja ķīnietes Sū un Žangu Šī – 2:0 (21:11, 21:10).

Jau vēstīts, ka vislabāk no Latvijas duetiem Hāgā veicās Aleksandram Samoilovam un Ruslanam Sorokinam, kuri izcīnīja 13. vietu. Ar 25. vietu šīs sezonas pēdējā kopīgajā turnīrā nācās samierināties Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam. Tikmēr mūsu dāmu duets Inguna Minusa / Inga Ikauniece nepārvarēja kvalifikācijas turnīra barjeru, ierindojoties 33. vietā.

     [+] [-]

, 2011-08-28 18:18, pirms 13 gadiem
autors vareeja gan sniegt vairak info par shi turnira finalposmu- piem., to, ka braziiljiem un krieviem shodien nacas aizvadit divas speles, jo vakar planotais pusfinals tika parcelts uz shisdienas ritu perkona negaisa deelj un to, ka 1. setaa braziilietes neticami atspeleejas no 11:16, izcinot uzvaru 21:17..