Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Regža uzsāks sezonas otro posmu Brazīlijā

Pļaviņš un Regža uzsāks sezonas otro posmu Brazīlijā
Haralds Regža
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža šodien ar diviem mačiem uzsāks dalību FIVB Pasaules tūres otrajā posmā - Masejo "Open" turnīrā Brazīlijā.

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža šodien, plkst. 15:30 pēc Latvijas laika A grupas pirmajā spēlē tiksies ar spēcīgo ASV duetu Teodoru Brunneru un Šonu Rozentālu, kuri turnīrā izlikti ar 16. numuru, bet naktī uz ceturtdienu, plkst. 0:40 latviešu pludmales volejbolisti spēkosies ar mājiniekiem Evandru/Pedru Solbergu, kuri Masejo "Open" izlikti ar 1. numuru.

Ceturtdien grupas pēdējā spēlē Pļaviņš un Regža tiksies ar Venecuēlas duetu Pedro Ernandesu un Džonatanu Golindano, kas ir izlikti ar 32. numuru. Visticamāk, tieši pēdējā spēlē izšķiries, vai Latvijas pāris tiks izslēgšanas spēlēs, jo ASV un Brazīlijas duets uzskatāmi par neapstrīdamiem favorītiem A grupā.

Sezonu Pļaviņš un Regža sāka jau pirms nedēļas, kad piedalījās Kišas salas "Open" turnīrā Irānā. Latvijas bīčvolejbolisti iekļuva izslēgšanas spēlēs, tomēr piedzīvoja zaudējumu jau pirmajā kārtā. Irānā viņi nopelnīja 180 reitinga punktus un 1200 ASV dolārus. Nākamais Pasaules tūres posms būs sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs, kas no 8. līdz 13. martam notiks olimpiskajā Riodežaneiro pludmalē.

Jāpiebilst, ka Masejo "Open" turnīrā nestartēs uzvarām bagātākais pludmales volejbolists pasaulē Emanuels, kurš iedzīvojies rokas savainojumā. Taču viņa vietā kopā ar citu leģendu Rikardu spēlēs vēl viena spilgta figūra pasaules bīčvolejbolā Hārlijs, kurš gan Pasaules tūrē nav spēlējis kopš 2012. gada augusta. Otrdien kvalifikācijā Rikardu un Hārlijs tikai ar lielām grūtībām spēja pieveikt turkus (21:13, 18:21, 18:16) un iekļūt pamatturnīrā.

Izmantotie resursi:
fivb.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-02-24 11:08, pirms 8 gadiem
Cerēt uz kaut vienu uzvaru ir grūti, jo čaļi nav trenējušies ar nopietnu attieksmi. Var jau būt ka līdz kontinentālam kausam atgūs formu - būtībā tā ir vienīgā iespēja tikt uz olimpiādi.

     [+] [-]

, 2016-02-24 15:28, pirms 8 gadiem
Grupa smaga. ..

     [+] [-]

, 2016-02-24 16:18, pirms 8 gadiem
IngaT rakstīja: Grupa smaga. ..
bet tā pat ir jātiek ārā no grupas vismaz kā trešiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja