Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un J.Šmēdiņš uzsāks cīņas Ķīnas smiltīs

Jānis Celmiņš

Samoilovs un J.Šmēdiņš uzsāks cīņas Ķīnas smiltīs
Alkeksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš uzzinājuši pretiniekus Ķīnā notiekošajā šīs sezonas noslēdzošajā „Grand Slam” turnīrā. Pasaules ranga līderi iekļauti vienā grupā ar Austrijas, Kazahstānas un Nīderlandes duetiem, un savu pirmo maču aizvadīs jau šonakt.

Pēc atgriešanās no Brazīlijas „Grand Slam” sacensībām, kur tika izcīnītas bronzas medaļas, Samoilovs un Šmēdiņš pauda, ka sacensības Ķīnā par 95 procentiem būs šīs sezonas noslēdzošais turnīrs. Īsi pirms Ziemassvētkiem Dienvidāfrikā vēl risināsies OPEN turnīrs, taču pagaidām nav skaidrs, vai Latvijas duets turp dosies.

Lai nu pagaidām paliek Dienvidāfrika, šobrīd mūsu „bīčeriem” dienaskārtībā sacensības Ķīnā. Šodien Aleksandrs un Jānis uzzinājuši savus pretiniekus, lai jau rīt dotos cīņā par pirmajām divām uzvarām turnīrā. Latvijas duets sacensībās izsēti ar ceturto numuru (priekšā Ķīnas duets, kā arī divi pāri no Brazīlijas), kas viņiem devis vietu D apakšgrupā.

Pirmie Latvijas pāra pretinieki būs austrieši, kuri šodien startēja kvalifikācijas sacensībās - Peters Eglzers un Fēlikss Koraimans (29.), bet otrie nīderlandieši Džons Stīkemā un Kristians Varenhorsts (20.). Pirmo maču mūsu vīri aizvadīs jau šonakt, kad pulksten 5.30 pēc Latvijas laika samēros spēkus ar Austrijas duetu, bet otro pulksten 9.00, tiekoties ar Nīderlandes pārstāvjiem (abi mači trešajā plānoti kortā). Noslēdzošā apakšgrupas spēle paredzēta naktī no trešdienas uz ceturtdienu, un tajā Sašas un Jāņa pretinieki būs Kazahstānas pārstāvji Aleksejs Sidorenko un Aleksandrs Diačenko (13.).

Mūsu vīri neslēpj, ka šīs sezonas galvenais mērķis viņiem šobrīd ir Pasaules ranga līderpozīciju nosargāšana. Lai gan joprojām nav īsti skaidrs, kā noteiks ranga uzvarētājus (cik turnīri tiks ņemti vērā kopējā ieskaitē), Latvijas pārim jāuzmanās no brazīliešiem Pedro un Bruno. Arī viņu rezultātiem turnīrā Ķīnā ir vērts pasekot, pievēršot uzmanību B grupai.

Šobrīd Latvijas komandas atrāviens no tuvākajiem sekotajiem Pedro / Bruno ir 250 reitinga punkti. „Grand Slam” turnīros par pirmo vietu komanda iegūst 800 reitinga punktus, otrā 720, trešā – 640, ceturtā 560.

Turnīra kalendārs un rezultāti: Xiamen GRAND SLAM | Match Schedule / Results

Samoilova un Šmēdiņa spēles apakšgrupā:

DatumsLaiksPretinieki
23.10.5:30Eglzers/Koraimans (AUT)
23.10.9:00Stīkemā/Varenhorsts (NED)
24.10.Sidrenko/Diačenko (KAZ)

  -1 [+] [-]

, 2013-10-22 16:54, pirms 11 gadiem
Veiksmi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-22 18:06, pirms 11 gadiem
Dale tu kādreiz seko līdzi bīčam -labāku grupu nemaz nevar vēlēties!!!

  -2 [+] [-]

, 2013-10-22 18:08, pirms 11 gadiem
vismaz 4.vietu un tad 10 punktu pārsvars kopvērtējumā pat ja brazīļi uzvar..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-22 18:58, pirms 11 gadiem
Kads no ekspertiem var man ari soreiz atbildet par to jautajumu, kapec musejie nav izlikti ar pirmo numuru? Labi to, ka kiniesi prieksa to saprotu, jo ir majnieki, bet kapec brazili ir izlikti augstak spelejot turnira Kinaa?

  +1 [+] [-]

, 2013-10-22 19:45, pirms 11 gadiem
Real Gortat rakstīja: Kads no ekspertiem var man ari soreiz atbildet par to jautajumu, kapec musejie nav izlikti ar pirmo numuru? Labi to, ka kiniesi prieksa to saprotu, jo ir majnieki, bet kapec brazili ir izlikti augstak spelejot turnira Kinaa?
Tīri tādēļ, ka pēc iepriekšējo posmu rezultāta + viņi ēdīs smiltis lai uzvarētu, jo šī uzvara dod iespēju tikt mūsējiem garām kopvērtējumam

     [+] [-]

, 2013-10-22 20:15, pirms 11 gadiem
pirmās divas spēles trešajā laukumā .. nav jēgas pat celties, jo nerādīs

     [+] [-]

, 2013-10-22 21:42, pirms 11 gadiem
Real Gortat rakstīja: Kads no ekspertiem var man ari soreiz atbildet par to jautajumu, kapec musejie nav izlikti ar pirmo numuru? Labi to, ka kiniesi prieksa to saprotu, jo ir majnieki, bet kapec brazili ir izlikti augstak spelejot turnira Kinaa?
jo Brazīlijas vārds pludmales volejbolā kotējas augstāk.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-23 01:35, pirms 11 gadiem
funkyz rakstīja: jo Brazīlijas vārds pludmales volejbolā kotējas augstāk.
Tas ir tāds eksperta arguments, ka man pat nav ko iekomentēt. Tāpat kā vansboards arguments. Ja esat glupi un nav ko teikt, mans ieteikums - neko nesakiet. Vai arī sniedziet informācijas resursu, no kurienes šāds viedoklis nāk.
Izmeklēju internetu, bet neko vairāk kā frāzes, ka dažādi nosaka izsēto spēlētāju sarakstu turnīros, neatradu.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-23 08:17, pirms 11 gadiem
Pirmo mūsējie uzvarējuši. Un tulīt sāks otru spēli. Citi portāli, kuri nav specializējušies tieši uz sportu sen jau par to raksta.

     [+] [-]

, 2013-10-23 11:59, pirms 11 gadiem
Maiklz rakstīja: Tas ir tāds eksperta arguments, ka man pat nav ko iekomentēt. Tāpat kā vansboards arguments. Ja esat glupi un nav ko teikt, mans ieteikums - neko nesakiet. Vai arī sniedziet informācijas resursu, no kurienes šāds viedoklis nāk.
Izmeklēju internetu, bet neko vairāk kā frāzes, ka dažādi nosaka izsēto spēlētāju sarakstu turnīros, neatradu.
avots? seasidebeachvolleyball.com ierij!