Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"O-Sands" pludmales volejbola laukumos OSC notiks pirmais MIX turnīrs

Jānis Celmiņš

Šajā sestdienā (27. septembrī) jaunatklātajos pludmales volejbola laukumos Olimpiskajā sporta centrā notiks pirmais oficiālais turnīrs „Olimpiskā sporta centra kauss” jauktajām komandām. Dalību tam jau paguvis pieteikt arī Londonas olimpisko spēļu medaļnieks Mārtiņš Pļaviņš ar dzīvesbiedri Lieni.

Komandas sastāvā jābūt vienam vīrietim un vienai daiļā dzimuma pārstāvei. Dalības maksa – 20 EUR no komandas. Pieteikumus turnīra organizatori pieņem līdz 25. septembrim, un tos jāsūta elektroniski uz o-sands@inbox.lv Pieteikumā jānorāda spēlētāju vārdi un uzvārdi, dzimšanas datumi, kā arī kontaktinformācija. Komandu reģistrācija notiek turnīra dienā sekretariātā no plkst. 9.30 līdz 9.55. Sacensību sākums plkst. 10.00. Sīkāka informācija par turnīra norisi zvanot: 25774407.

Kausa izcīņas uzvarētāji saņems piemiņas kausus, kā arī balvas no turnīra atbalstītājiem. Potenciālie sacensību dalībnieki tiek informēti, ka maksimālais komandu skaits turnīrā būs 20 komandas.

Turnīrā var piedalīties visi pludmales volejbola interesenti,kuri sasnieguši pilngadību.

Par “O-Sands”

Olimpiskajā sporta centrā pieejami četri "O-Sands" pludmales volejbola laukumi, kurus viegli var pielāgot arī, pēdējo gadu laikā popularitāti strauji gūstošajam, pludmales tenisam. Apmeklētājiem pēc treniņiem smiltīs tiek piedāvāta arī sauna. No pulksten 7.00 – 16.00 cena par stundu būs 20 EUR, bet no 16.00 – 23.00 būs jāšķiras no 40 EUR. Tāpat šobrīd jau notiek arī treniņu grupu formēšana. Par treniņiem visa informācija pieejama zvanot pa tālruni 25150607.

Papildu informācija:
https://www.facebook.com/osandsriga
https://twitter.com/O_SANDS_Beach