Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Bedrītis par savainoto roku: "Ceru būt atpakaļ pēc trim mēnešiem"

Jānis Celmiņš

Bedrītis par savainoto roku: "Ceru būt atpakaļ pēc trim mēnešiem"
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: LVF

Pārinieku maiņa diemžēl notiks pludmales volejbolistu Artūra Rinkeviča un Arda Bedrīša pārī. “Radio SWH” raidījumā “Vakara sporta stunda” pie Anatolija Kreipāna abi viesojas un skaidro sīkāk, kas noticis ar Bedrīša roku, vai partneru maiņa var arī nākt par labu un, vai abi turpinās spēlēt pārī pēc ārstēšanās procesa beigām.

“Sanāca tā, ka veicu magnētisko rezonansi. Atklāja, ka ārējie rotatori ir nospiesti, nervs ir nospiedis ārējos rotatorus, kādēļ nevar strādāt daži muskuļi. Ārsti ieteica, ka vajadzētu veikt operāciju,” stāsta Bedrītis. Tas nozīmē, ka viņa pāriniekam Rinkevičam atlikušie čempionāta posmi būs jāspēlē pārī ar citu sportistu.

Taujāts par to, cik sarežģīti tas ir, ja atkal būs jāspēlē ar citu pārinieku, Rinkevičs norāda, ka pamata pārinieks Bedrītis ir ārā, bet viņš uz katru turnīru dodas spēlēt pats sev: “Zinu pie kā man vajag piestrādāt. Ja tā spēle sanāk, tad sanāk, ja nesanāk, tad baigi nepārmetu sev, jo spēlēju priekš jautrības.” Bedrītis piemetina, ka rakstījis pāriniekam pirms Cēsu posma, lai izbauda spēli: “Viņam tā spēle daudz vieglāk vadās. Es uzskatu, ka viņš tiešām baudīs.”

“Mēs turpināsim spēlēt kopā, un es ceru, ka es pēc kādiem trīs mēnešiem atgriezīšos, un varbūt pat šogad vēl uzspēlēšu,” atklāj Bedrītis. Taujāti par to, vai pārinieka maiņa var nākt arī par labu, Rinkevičs stāsta, ka tā noteikti ir: “Ar katru spēlējot, no katra iegūsti kaut ko un mācies. Kaut vai, kad es spēlēju ar Kristianu (Fokerotu – aut.) – krietni jaunāks, 17 gadīgs, es teiktu, ka pat no viņa var mācīties. Katram tā spēle ir citādāka.”

Pilnu raidījuma ierakstu vari klausīties ŠEIT!

     [+] [-]

, 2022-07-19 16:59, pirms 2 gadiem
Jā, maza cerība šajā sezonā atgriezties ir, bet droši vien viņu nesteidzinās un nāksies mierīgi gatavoties nākamajai sezonai. Galvenie mači jau būs garām. Neveiksmīgi sanāca, bet lai izdodas veiksmīgi tikt ar traumu galā!