Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Berlīnes "Grand Slam" turnīra kvalifikācijā iespējams Latvijas duetu duelis

Jānis Celmiņš

Berlīnes "Grand Slam" turnīra kvalifikācijā iespējams Latvijas duetu duelis
Jānis Pēda blokā
Foto: fivb.org

Rīt Vācijas galvaspilsētā Berlīnē startēs kārtējais šīs sezonas FIVB „Grand Slam” turnīrs vīriem. Diviem mūsu duetiem Mārtiņam Pļaviņam / Aleksandram Solovejam un Tomam Šmēdiņam / Jānim Pēdam sacensības jāsāk ar kvalifikāciju, un var gadīties, ka Latvijas komandām būs jāizspēlē arī savstarpējais mačs.

Pļaviņš un Solovejs, kuri izsēti ar 4.numuru, kvalifikācijas turnīru sāks ar otro kārtu, kamēr T.Šmēdiņam un Pēdam (20.) pirmajā turnīra kārtā jācīnās pret čehiem Premislu Kubalu un Janu Hadravu (13.). Ja Tomam ar Jāni izdosies pieveikt Čehijas pludmales volejbolistus, par iekļūšanu pamatsacensībās nāksies cīkstēties ar otru Latvijas duetu.

T.Šmēdiņš un Pēda cīņu pret čehiem aizvadīs trešajā laukumā pulksten 14.00 pēc Latvijas laika, bet otrās kārtas spēle, kurā pretiniekus gaida Pļaviņš un Solovejs, risināsies pulksten 18.00 (arī trešajā laukumā).

Jursone un Graudiņa cīnīsies Monpeljē

Tikmēr Francijas dienvidu pilsētā Monpeljē rīt startēs CEV Satellite sacensības dāmām, kur starp kvalifikācijas dalībniecēm atrodams arī Latvijas duets Inese Jursone un Tīna Graudiņa. Sacensībās mūsu dāmas izliktas ar 21.numuru un, lai iekļūtu pamatturnīrā, latvietēm jāuzvar divi mači. Pirmajā spēlē Jursones un Graudiņas duetam pretī stāsies spānietes Estere Ribera Botere un Amaranta Fernandesa Navarro, kuras izliktas ar 12.numuru. Maču Latvijas un Spānijas komandas aizvadīs pulksten 11.00 pēc Latvijas laika otrajā laukumā. Šī pāra uzvarētājām otrajā sacensību kārtā pretī stāsies čehietes Jakubsova un Zolnerčikova, kurām kvalifikācijas turnīra pirmā kārta ir brīva.

Maija pirmajā pusē Jursone kopā ar gados jauno Tīnu Graudiņu startēja CEV Satellite sacensībās Antālijā, kur pārvarēja pirmo kvalifikācijas turnīra kārtu.

  +3 [+] [-]

, 2014-06-17 21:56, pirms 10 gadiem
žēl, gribēju visus 3 pārus redzēt pamatsacensībās.

  +4 [+] [-]

, 2014-06-17 22:09, pirms 10 gadiem
superman89 rakstīja: žēl, gribēju visus 3 pārus redzēt pamatsacensībās.
Nevinnēs viņi tos čehus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-06-17 22:45, pirms 10 gadiem
Maskavas GS lika vilties, jo Pļaviņš/Solovejs pēc tādas uzvaras pār grupas favorītiem pārējām 2 komandām zaudēja. Jācer, ka šeit tā nebūs

  +1 [+] [-]

, 2014-06-18 00:30, pirms 10 gadiem
Dīvaina sajūta, ka diviem tik labiem pludmales volejbolistiem kā Alisons-Bruno ir jāpiedalās kvalifikācijā