Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Finsters/Točs Olštinā sāk ar diviem zaudējumiem

Finsters/Točs Olštinā sāk ar diviem zaudējumiem
Edgars Točs
Foto: FIVB

FIVB Pasaules tūres Olštinas „Grand Slam” pamatturnīru šodien ar diviem zaudējumiem sāka Latvijas pludmales volejbolisti Rihards Finsters un Edgars Točs.

Turnīrā ar 29. numuru izliktie Rihards Finsters un Edgars Točs pirmajā D grupas mačā ar 0-2 (15:21 un 17:21) 30 minūšu ilgā cīņā piekāpās spāņiem Pablo Erreram un Adrianam Gaviram, kuri turnīrā izlikti ar 4. numuru.

Savukārt dienas otrajā spēlē pretī stājās ar 13. numuru izliktie krievi Oļegs Stojanovskis un Artjoms Jarzutkins, kuri grupu turnīru sāka ar panākumu pār poļiem Maceju Kosjaku un Maceju Rudolu (21:18, 25:23). Pirmajā setā Finsteram un Točam izdevās uzvarēt ar rezultātu 21:19, tomēr nākamajos divos tika piedzīvota neveiksme - 17:21, 12:15 - un 37 minūšu cīņā nācās atzīt zaudējumu.

Rīt spēlē par trešo vietu grupā būs jātiekas ar jau pieminētajiem poļiem Kosjaku un Rudolu, kuri vēl nav uzvarējuši ne seta. Olštinas „Grand Slam” posmā piedalās vēl trīs Latvijas pludmales volejbola pāri – Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kā arī vienīgā dāmu komanda Alise Lece un Marta Ozoliņa.

No 23. līdz 26. jūnijam Finsters un Točs, kā arī Pļaviņš un Regža pārstāvēs Latviju Kontinentālā kausa izcīņā, kuras uzvarētāji nopelnīs kvotu dalībai Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs. No Latvijas pāriem olimpiādei pēc reitinga kvalificējās Samoilovs un Šmēdiņš.

Izmantotie resursi:
fivb.org

     [+] [-]

, 2016-06-16 21:38, pirms 8 gadiem
Nekā pārsteidzoša