Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Rinkevičs: "Tāda sajūta, ka zosāda uzmetās!"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rinkevičs: "Tāda sajūta, ka zosāda uzmetās!"
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs CEV Nāciju kausa izcīņā Majoros. Foto: CEV

Šajā nedēļas nogalē Majoru pludmalē notiekošajā CEV Nāciju kausa izcīņā Latvijas pludmales volejbola izlase vīriešu konkurencē sasniegusi ceturtdaļfinālu. Divi no komandas dalībniekiem ir Artūrs Rinkevičs un Ardis Bedrītis, kuri uzveikuši beļģu un zviedru sportistus.

Rinkevičs, kurš roku rokā ar Bedrīti piektdienas vakarā izturēja spriedzes pārbaudi zelta setā, bija aizgrābts: "Tādas sajūtas, ka pat zosāda uzmetās, kad mūs izsauca uz laukuma! Jūrmalā gaisotne ir neaprakstāma."

Komentējot pilno spēli pret zviedriem Teodoru Grānu un Līnusu Īsaksonu: "Pirmo setu nospēlējām pārliecinoši, bet spēles gaitā nevaram [atļauties] atslābt. Tas ir radījis sliktas sekas jau divās spēlēs, un tas var traucēt nākamajāskas notiks rīt. Ja pieļausim tādas kļūdas, kā šodien, nākamajās spēlēs pretinieki mūs sodīs [bargāk]."

Pēc uzvarēta zelta seta pret Jakubu Heltingu-Nīlsonu un Elmeru Andešonu Bedrītis pievienojās komandas biedra sajūsmai: "Publika ir fantastiska, tā vienmēr ir vislabākā sajūta ir spēlēt mājās. Šīs atmosfēras dēļ mēs spēlējam šo skaisto spēli. Pēc pirmās spēles es līdzjutējam atdevu savu kreklu, un pirms šī zelta seta skrēju pa tribīnēm un meklēju savu kreklu, bet kreklu atdošu atpakaļ līdzjutējam."

Sestdien ceturtdaļfinālā latvieši spēkosies pret B grupā (arī Francija un Lietuva) otro vietu nopelnījušo Vāciju. Uz Parīzes olimpiskajām spēlēm dosies tikai viens no turnīra uzvarētājvalsts pāriem.

     [+] [-]

, 2024-06-15 11:43, pirms 3 dienām
Jā tas labi.

     [+] [-]

, 2024-06-15 11:44, pirms 3 dienām
Ok malači.