Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Lece un Ozoliņa zaudē ar pirmo numuru izliktajām polietēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lece un Ozoliņa zaudē ar pirmo numuru izliktajām polietēm
Marta Ozoliņa un Alise Lece
Foto: FIVB

Polijā notiekošo FIVB "Grand Slam" turnīru ar zaudējumu sāka Alise Lece un Marta Ozoliņa, kuras divos setos piekāpās ar pirmo numuru izliktajām mājiniecēm. Sekoja vēl viena neveiksme.

Alisei Lecei un Martai Ozoliņai, kuras uzvarēja Latvijas čempionāta pirmajā posmā, nebija jāspēlē Polijas pilsētā Olštinā notiekošā turnīra kvalifikācijā, jo no organizatoriem tika saņemts ielūgums jeb wild card.

Ar 32. jeb pēdējo numuru izsētajām latvietēm pirmajā mačā pretī stājās turnīra pirmais numurs - mājinieces Kinga Kolosiņska un Monika Brzošteka. 29 minūtes ilgajā cīņā mūsējās sparīgi turējās pretī, tomēr piedzīvoja zaudējumu divos setos ar 17:21 un 15:21.

Neveiksmi nācās ciest arī pret vācietēm Šantalu Laborjē un Jūliju Sudi, kuras bija izsētas ar 16. numuru. Pirmajā setā izdevās tikt tikai pie astoņiem punktiem (8:21). Otrā sākumā latvietes turējās līdzās, tomēr viss beidzās ar 12:21. Duelis ilga 27 minūtes.

Grupas turnīra noslēdzošo maču mūsējās aizvadīs rīt pulksten 13:50, kad tiksies ar kanādietēm Melisu Humanu-Peredesu un Teilori Piški, kuras izsētas ar 17. numuru. Arī viņas piedzīvojušas divas neveiksmes.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB