Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Regža nepārvar Vitorijas "Open" kvalifikāciju

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Pļaviņš un Regža nepārvar Vitorijas "Open" kvalifikāciju
Haralds Regža
Foto: FIVB

Jaunās pludmales volejbola sezonas ievads neveiksmīgi turpinās Mārtiņam Pļaviņam un Haraldam Regžam. Vitorijas "Open" kvalifikācijā ar otro numuru izliktie latvieši otrajā kārtā ar 0-2 (19:21, 20:22) atzina mājinieku Guto un Saimona pārākumu, arī šoreiz neiekļūstot pamatsacensībās.

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža pagājušonedēļ nedaudz pārsteidzoši uzkāpa uz tautiešu Riharda Finstera un Edgara Toča grābekļa, paliekot bez Rio "Grand Slam" pamatturnīra. Šonedēļ Vitorijā latviešu pēdējā barjera pretī "Open" posma pamatturnīram bija mājinieki Gustavo Karvaljes un Saimons Santušs, jeb vienkārši Guto un Saimons. Šis Brazīlijas duets pirmajā kārtā ar 2-0 (21:19, 21:14) pārspēja francūžus Janiku Salveti un Žanu-Batistu Dakerē.

Pirmā seta ievadā abi dueti spēlēja ne visai pārliecinoši, ļaujot pretiniekam viegli paņemt bumbas aizsardzībā. Rezultāts auga pakāpeniski līdz brīdim, kad mājinieki izcēlās ar eisu. Uzreiz sekoja Regžas sitiens autā, kas lika ņemt pārtraukumu pie rezultāta 7:9. Pēc atpūtas veiksme bija Regžas sabiedrotā, ļaujot viņa ar servi panākt izlīdzinājumu. Uzreiz pēc tehniskā pārtraukuma brazīlieši atjaunoja divu punktu pārsvaru. Mājinieki turpināja spēlēt uz Regžu, gaidot no viņa kļūdas. Lai arī ne vienmēr pārliecinoši, bet latvietis punktus spēja gūt. Pļaviņam un Regžam vajadzēja veikt kādu pavērsienu, bet tas tā arī nenotika. Pāri punktus guva pārmaiņus līdz Guto un Saimona uzvarai - 21:19.

Otrā seta sākumā vieglās epizodēs kļūdu pieļāva kā Regža, tā Pļaviņš, otrajam nespējot realizēt uzbrukumu, kad abi pretinieki jau vairs nevarēja neko glābt. Tādējādi mājinieki izvirzījās vadībā ar 4:2, bet vēl brīdi vēlāk ar 6:3. Arī pēc paņemtā pārtraukuma latvieši turpināja kļūdīties uzbrukumos. Jāuzteic arī pretinieku pašaizliedzīgā spēle aizsardzībā, kas Latvijas duetu noveda bezdibeņa malā (4:9). Latviešiem izdevās sadeldēt deficītu līdz diviem punktiem, bet tehniskajā pārtraukumā devās pie minimālā 10:11. Pēc tehniskā pārtraukuma neilgu laiku cīņa ritēja līdzīgi, bet tad atkal kļūdu uzbrukumā pieļāva Regža, tādējādi dodot pretiniekiem trīs punktu pārsvaru (13:16). Latvieši uzreiz atspēlēja divus punktus, bet ar to bija par maz. Vajadzēja vēl, bet Regžas uzbrukums nelaikā tika bloķēts, rezultātam kļūstot 19:16.

Brazīliešiem tomēr roka notrīcēja, vispirms uzbrukuma sitienam lidojot autā, bet izspēli vēlāk cēlienā bumba nonāca pie Regžas, kurš to pārliecinoši raidīja atpakaļ pretinieku laukumā (19:19). Tas gan bija viss. Regža centās nospēlēt drošāk nekā ierasts, bet māņu sitiens pie otrās mačbumbas tika atšifrēts, kas beidzās ar pēdējo uzbrukumu brazīliešu izpildījumā. Līdz ar to mačs noslēdzās latviešiem nelabvēlīgi ar 0-2 (19:21, 20:22).

Līdz ar to, līdzīgi kā Rihardam Finsteram un Edgaram Točam, arī Mārtiņam Pļaviņam un Haraldam Regžam Vitorijas "Open" turnīrs noslēdzies pēc vienas spēles, kas liek atzīt, ka sezonas sākums Pļaviņam un Regžam nebūt nav sācies tā, kā būtu cerēts.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-15 23:29, pirms 8 gadiem
pieklājīgi pretinieki un zaudēts it kā pieklājīgi, tik neredzot pašu spēli grūti spriest kādā formā šobrīd abi ir.

  +3 [+] [-]

, 2016-03-15 23:43, pirms 8 gadiem
māri$ rakstīja: pieklājīgi pretinieki un zaudēts it kā pieklājīgi, tik neredzot pašu spēli grūti spriest kādā formā šobrīd abi ir.
redzot spēli, droši var pateikt, ka nekā tur nav. Progresa nav, tikai nu tagad Openos brauc arī vadošie pāri (nerunājot par vietējiem brazīļiem ar WC), līdz ar to bezcerīgi.
Bet ko gan var gribēt, ja 3 mēnešus zem viena jumta trenējušies, sauli tik Brazīlijā ieraudzīja.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-15 23:46, pirms 8 gadiem
Noskatoties speli, spriezu, ka tur nav nekadas speletaju saiknes, ne uzmundrinajuma, ne rokas sasisanas, abiem galvas nokartas. Veci Jus tak esat komanda palidziet viens otram, nevis uzgriez muguru,kad smiltis gul pec zaudeta punkta!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-03-16 02:32, pirms 8 gadiem
Par agru vēl, organismi nav pamodušies. Anabioze nav beigusies. Bet kaut kad jāmostas, citādi visas cerības paliks sasalušas. Vajag ar kaut ko riktīgu sevi uzšpūrēt (neiet runa par ķīmiju un dopingu, protams!).Kaut vai aiziet pie meitenēm, iedzert mazliet un nomest stresu. Vai kā savādāk tikt no tā vaļā, jo šķiet, ka tieši tas abiem mūsu pāriem karājas kaklā un velk uz leju. Zāles vienkāršas - relax!

     [+] [-]

, 2016-03-16 08:11, pirms 8 gadiem
Nav viegli tikt spicē. Nelietojiet dopingu.Ēdiet mūsu pašu mildronātu un speķi.Šad tad tiksiet pamata turnīros!

  +1 [+] [-]

, 2016-03-16 08:17, pirms 8 gadiem
Kā jau pierasts, Birzulis neko nemana, gaidām komentētāju noriešanu

  -1 [+] [-]

, 2016-03-16 08:21, pirms 8 gadiem
Ticu ka būs, vēl nedaudz un atvērsies!

  -1 [+] [-]

, 2016-03-16 09:01, pirms 8 gadiem
Daudz ir tādu, kas komentē pir..... krēslā. Laiks rādīs, jāiet uz priekšu, jāstrādā, jākapā - rezultāti neizpaliks. Brazīļi nav vājie, jo iepriekšējās spēlēs ieņēma godalgotas vietas. Veči aiziet!

     [+] [-]

, 2016-03-16 09:20, pirms 8 gadiem
copmanis rakstīja: Kā jau pierasts, Birzulis neko nemana, gaidām komentētāju noriešanu
A kurā brīdī viņš ir norējis kādu komentētāju? Kas viņam tagad būtu jāsēž sportacentrā un jāattaisnojas copmanim par to kāpēc PR zaudēja? Kad SŠ pa*irš, tad atbilde ir viena- ai trauma, tas nekas... un copmanis laimīgs sēž tālāk, jā bet Gena teica, ka trauma... atslābsti. Tāpat 9. vieta OS taviem favorītiem būs LABS sasniegums.. ļoti labssaniegums 5. Vieta, bet tad tur bez traumas jānospēlē...

  -1 [+] [-]

, 2016-03-16 12:17, pirms 8 gadiem
Formas kritumi un zaudējumi ir šīs spēles sastāvdaļa. Tāpat, kā formas kāpumi un skaļas uzvaras.

Sezona tikko kā sākusies un negatīvajām emocijām ļauties nedrīkst. Jāturpina gatavoties svarīgākajām spēlēm!

     [+] [-]

, 2016-03-16 17:49, pirms 8 gadiem
pilnigsazis rakstīja: A kurā brīdī viņš ir norējis kādu komentētāju?
Precīzi vairs neatceros zem kura raksta, bet šķiet ka zem viena no plāviņa partneru maiņas raksta, bija Birzulis sadusmojies uz kādu komentētāju un attiecīgi izteicies tas gan arī saprotami situācijā kad šeit tik daudz "profesionālu" treneru un sportistu savākušies un visiem tik pareizs viedoklis

     [+] [-]

, 2016-03-16 21:58, pirms 8 gadiem
Ta jau sitie dzeki ir loti talantigi, bet nu Plavinam butu no malas butu jasaprot, ka Regza tiek nepareizi motivets speles laika. Ja uz Regzu blauj un parmet, vins kludas sak vel vairak pielaut un vel galotnes. Kaut gan jasaka Regzas fiziskais ir limeni. Janem piemers no Brazilijas pariem....viens otram vel uzsit pa plecu un uzmundrina, ja nesanak. Citadi - sis paris ir pelnijis but Rio un ari bus

     [+] [-]

, 2016-03-16 22:54, pirms 8 gadiem
sportadraugs rakstīja: Ta jau sitie dzeki ir loti talantigi, bet nu Plavinam butu no malas butu jasaprot, ka Regza tiek nepareizi motivets speles laika. Ja uz Regzu blauj un parmet, vins kludas sak vel vairak pielaut un vel galotnes. Kaut gan jasaka Regzas fiziskais ir limeni. Janem piemers no Brazilijas pariem....viens otram vel uzsit pa plecu un uzmundrina, ja nesanak. Citadi - sis paris ir pelnijis but Rio un ari bus
Piekrītu 100%, , ja Regžem būs atbalsts no pārinieka, rezultāts būs acīmredzams. Sveiciens sportacentra raksta autoriem, tāāāāā izcelt Regžes "kļūdas" - nožēlojami, bet otra pārinieka kļūdas neredz, vai negrib redzēt. Džeki savācas viss priekšā- būs, būs, būs!

     [+] [-]

, 2016-03-17 08:16, pirms 8 gadiem
Ja uz mani bļau parinieks...gribas vai nu aiziet nost no laukuma lai tas gudrais spele patc...vai nu pateikt kautko tik pat jauku preti!Pļaviņam to jasaprot...jo pec uzbrauciena noskaņojums uz speli dažreiz ir uz pus 6...