Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Latvija beidzot ir pasaules virsotnē!"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Samoilovs: "Latvija beidzot ir pasaules virsotnē!"
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.org

Planētas labākais pludmales volejbola duets Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs jau vakar nodrošināja pasaules ranga 1. vietu gada noslēgumā. Savukārt pēc šodienas uzvaras (pret francūžiem) mūsējie ieguvuši arī "2013 FIVB World Tour" uzvarētāju titulu. Samoilovs atzīst, ka Durbanas "Open" sākumā bija norūpējies, jo mūsu konkurenti brazīlieši ir labā formā un var uzvarēt šo turnīru.

Šorīt mūsējie iekļuva Durbanas "Open" ceturtdaļfinālā, iegūstot ranga 350 punktus. Līdz ar to brazīlieši Pedru/Bruno, pat uzvarot turnīrā, vairs nevar apsteigt "2013 FIVB World Tour" ranga līderus Šmēdiņu/Samoilovu. Tādējādi mūsējie ir un būs šī gada labākais duets ne tikai pasaules rangā, bet arī Pasaules tūres rangā.

"Mačs pret fracūžiem bija ļoti svarīgs. Mēs rādījām labu spēli un pretiniekiem nebija nekādu iespēju mūs pieveikt. Bijām vadībā visu spēli," pēc 21:12 un 21:12 teica Smēdiņš. "Tagad varam atslābināties un aizvadīt dažas jaukas spēles."

Savukārt pirms tam Samoilovs bija pavērojis, kā turnīra pirmajos mačos spēlē Pedru/Bruno. "Biju patiešām norūpējies, jo brazīlieši spēlēja ļoti labi. Redzēju, ka šajā turnīrā viņi var viegli uzvarēt. Pedru ir īsts cīnītājs, viņš cīnīsies līdz pat pēdējam punktam. Tāpēc [pret francūžiem] mēs bijām ļoti koncentrējušies. Ja ir stress, tad tu nevari nospēlēt ļoti pārliecinoši, bet mēs spēlējām patiešām labi, " atzīst mūsējais. "Latvija beidzot ir pasaules virsotnē!"

Sezonas noslēguma sacensību pusfinālā (šodien pēc plkst.13:00) mūsējie spēlēs tieši pret šiem brazīliešiem, bet vispirms otrā pusfinālā Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs tiekas ar čehiem. Video tiešraide ir ŠEIT.

Izmantotie resursi:
fivb.org

  +4 [+] [-]

, 2013-12-14 12:05, pirms 11 gadiem
Sveicam! Malači! Latvija uzvara!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-14 12:18, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: Samoilovs - From Zero 2012,to Hero 2013
2012 Zero???? Olimpiāde ja neko nenozīmē, tad jā, lieki komentāri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja