Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Regža zaudē kanādiešiem un grupā ieņem otro vietu

Pļaviņš un Regža zaudē kanādiešiem un grupā ieņem otro vietu
Mārtiņš Pļaviņš pret Benu Sekstonu
Foto: FIVB

FIVB Pasaules tūres Sjamenas „Open” turnīra apakšgrupu kārtu šorīt ar zaudējumu pabeidza Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža.

Turnīrā ar 16. numuru izliktie Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža šorīt ar 0-2 (30:32 un 16:21) piekāpās kanādiešiem Keimam Šalkam/Benam Sekstonam, kuri Sjamenas posmā izlikti ar 1. numuru.

Tādējādi Pļaviņš un Regža A apakšgrupā ieņēma otro vietu un piektdien piedalīsies izslēgšanas spēļu pirmās kārtas mačā, kura pretiniekus uzzinās pēc visu apakšgrupu spēļu noslēgšanās. Pirmo vietu apakšgrupā ieguva Šalks/Sekstons, trešie bija Aleksandrs Hūbers/Robins Zaidls (17.), bet pēdējā, ceturtajā vietā palika mājinieki Lingfejs Dai/Dzuhans Čens (32.).

Naktī uz piektdienu, plkst. 3:00 Pļaviņš un Regža play-off pirmajā kārtā tiksies ar vāciešiem Štefanu Vindšaifu/Sebastiānu Fuhsu (19.), bet, ja izdosies uzvarēt, tad astotdaļfinālā plkst. 7:20 pretī stāsies spāņi Pablo Errera/Adrians Gavira (7.).

Turnīra pirmajās divās spēlēs Pļaviņš un Regža svinēja uzvaras. Pirmajā mačā latvieši ar 2-0 (21:16 un 21:12) pārspēja austriešus Hūberu/Zaidlu, bet pēc tam ar 2-0 (21:11 un 21:7) pieveica arī ķīniešus Dai/Čenu.

Izmantotie resursi:
fivb.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-14 13:53, pirms 8 gadiem
Uh "bahmatova" laikam tikko no psihologa apmeklējuma, jau labāk. Žēl protams , ka Jūs atstāja pavārtē, jā , jā saprotu dzīves šūpoles.

Visu cieņu puišiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja