Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sorokins/T.Šmēdiņš Gštādes posmu noslēdz ar zaudējumu kanādiešiem

Jānis Pārums

Sorokins/T.Šmēdiņš Gštādes posmu noslēdz ar zaudējumu kanādiešiem
Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš
Foto: fivb.org

Šodien Gštādes "Grand Slam" turnīru pludmales volejbolā ar zaudējumu kanādiešiem Šalkam un Sakstonam noslēdza Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš. Mūsējie piedzīvoja zaudējumus visās trijās apakšgrupas spēlē.

Jāatgādina, ka turnīru Latvijas duets iesāka ar veiksmīgi pārvarētu kvalifikāciju, bet vakar apakšgrupā piedzīvoja divus zaudējumus – vispirms ar 0-2 (15:21, 14:21) tika zaudēts ar septīto numuru izliktajiem brazīliešiem Rikardu Santušam un Alvaru Filjo, bet vēlāk ar 0-2 (15:21, 10:21) kapitulēts arī pret spēcīgāko poļu pāri Mariušu Prudelu un Gregoršu Fijaleku (10.).

Šodien mūsējo pretinieki bija kanādieši Šeims Šalks un Bens Sakstons, kuri izsēti vien ar 23.numuru, bet vakar pamanījās izcīnīt divas uzvaras, apspēlējot kā brazīliešus, tā poļus.

Mūsējie teicami sāka spēli, pirmajā setā oponentus sakaujot ar 21:13, taču tikpat veiksmīgs turpinājums diemžēl nesekoja. Otrajā setā mūsējie piekāpās ar 17:21, savukārt izšķirošajā, trešajā, setā atzina pretinieku pārākumu ar 11:15, tādejādi mačā piekāpjoties ar 1-2.

Tādējādi ar trim zaudējumiem trijās spēlēs Sorokins/T.Šmēdiņš ierindojās pēdējā vietā grupā un, tāpat kā Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda, dalītā 25.vietā turnīrā. Dalību turpina vien Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri rīt aizvadīs cīņu izslēgšanas turnīra otrajā kārtā.

     [+] [-]

, 2013-07-12 15:42, pirms 11 gadiem
Š/S riit spēlees ar pāra Huber-Seidl AUT [17] Grimalt-M. Grimalt CHI [28] cīņas uzvarētāju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja