Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš sāk ar pārliecinošu uzvaru

Andrejs Siliņš

Samoilovs un Šmēdiņš sāk ar pārliecinošu uzvaru
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.cev.lu

Latvijas labākais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ceturtdien ar panākumu sāka Maskavas "Grand Slam" grupu turnīru, ar rezultātu 2-0 apspēlējot krievus Aleksandru Liholetovu un Ruslanu Bikanovu.

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš turnīrā izlikti ar otro numuru un pirmajā B grupas spēlē stājās pretī mājiniekiem Aleksandram Liholetoam un Ruslanam Bikanovam, kuri izlikti ar 31. numuru. Eiropas vicečempioni jau pirmajā setā nodemonstrēja savu izteikto pārākumu (21:9) un arī otrajā lielas problēmas sev nesagādāja (21:16), svinot panākumu divos setos.

Abas pārējās grupas spēles notiks piektdien, un tajās Samoilovam un Šmēdiņam būs jātiekas ar austrāliešiem Aizeku Kapu un Krikstoferu Makhjū (15.) un poļiem Mihalu Kadziolu un Jakubu Salankeviču (18.).

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

  +1 [+] [-]

, 2014-06-12 16:04, pirms 10 gadiem
Kā kaķis ar peli spēlējās.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-12 16:12, pirms 10 gadiem
pļavam ar uzvara!!!