Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Lece un Ozoliņa pārspēj mājinieces un turpina turnīru Viļņā

Lece un Ozoliņa pārspēj mājinieces un turpina turnīru Viļņā
Alise Lece un Marta Ozoliņa
Foto: cev.lu

Latvijas pludmales volejbolistes Alise Lece un Marta Ozoliņa šodien izcīnīja vienu uzvaru divās spēlēs Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) „Satellite” turnīra posmā Viļņā.

Turnīrā ar 8. numuru izliktās Alise Lece un Marta Ozoliņa izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-2 (17:21 un 17:21) atzina Baltkrievijas pāra Viktorijas Šalajevskajas un Viktorijas Sjakretavas (9.) pārākumu.

Tādējādi latvietes turnīru turpināja pa „zaudētāju zaru”, kurā pretī stājās cita pirmās kārtas neveiksminieces, lietuvietes Vilte Makauskaite un Ieva Kazuraitīte (16.). Pirmajā setā Lece un Ozoliņa svinēja pārliecinošu uzvaru ar 21:12, bet otrajā setā cīņa bija krietni saspringtāka, tomēr atkal pārākas bija latvietes – 23:21.

Sestdien, plkst 11:00 Lece un Ozoliņa tiksies ar polietēm Jagodu Gruščinsku un Dorotu Stragu (6). Zaudētājas turnīrā ieņems dalītu devīto vietu, bet uzvarētājs turpinās cīnīties par vietu pusfinālā.

Kā zināms, kvalifikācijas turnīrā bez Leces un Ozoliņas piedalījās arī Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, kā arī Lana Sorokina un Insese Jursone, taču viņām pamatturnīrā iekļūt neizdevās.

Izmantotie resursi:
cev.lu

  +1 [+] [-]

, 2016-06-10 19:53, pirms 8 gadiem
Prieksi, ka ir jaunās Marta un Alise, kuras nomaina Minusa/Jursone! Lai veicas meitenēm!