Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pludmales volejbolisti cīnīsies par Lucavsalas kausu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pludmales volejbolisti cīnīsies par Lucavsalas kausu
"Lucavsalas kauss" pludmales volejbolā
Foto: sports.riga.lv

Divas dienas - 15. augustā no plkst.13.00 un 16. augustā no plkst. 9.00 – Lucavsalas aktīvās atpūtas teritorijā 24 vīriešu un 12 sieviešu pāri sacentīsies par Lucavsalas kausu pludmales volejbolā. Turnīrs solās būt interesants, jo dalībai pieteikušies spēcīgi Latvijas pludmales volejbolisti.

Pirmo reizi „Lucavsalas kauss” tiks veltīts volejbola veterāniem. Pasākumā piedalīties ir uzaicināti divkārtējais olimpiskais medaļnieks Pāvels Seļivanovs un divkārtējais olimpiskais čempions Ivans Bugajenkovs, Rīgas „Radiotehniķa” meistarkomandas spēlētāji Sergejs Antipins un Boriss Kolčins, kā arī bijušās sieviešu volejbola meistarkomandas „Aurora” spēlētājas – pasaules čempione Ilonda Mežiņa un Eiropas čempione Mudīte Talce. Paralēli notikumiem skatītāji uz lielajiem ekrāniem varēs vērot sporta filmu retrospekciju par abājm slavenajām PSRS laika volejbola meistarkomandām.

15. augustā no plkst. 22.00 pirmo reizi Rīgas svētku vēsturē un „Lucavsalas kausa” izcīņā tiek plānotas spēles prožektoru gaismā.

Iepriekšējā gadā „Lucavsalas kauss” izvērtās par ļoti emocionālām sacensībām, un tādēļ arī šajos Rīgas svētkos ir sagaidāma liela skatītāju interese. Sacensības plānotas divos laukumos, līdzjutējiem tās būs ērti vērot no tribīnēm.

Pieteikšanās turnīram, sūtot e-pastus uz beachz@inbox.lv līdz 10.augustam.

Izmantotie resursi:
www.sports.riga.lv

     [+] [-]

, 2014-08-07 15:01, pirms 10 gadiem
Sestdien, 15. augustā, no plkst. 22.00 pirmo reizi Rīgas svētku vesture
Kurā gadā īsti 15. augusts ir sestdienā?