Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Spāņi atspēlējas un uzvar Austrijā

Jānis Celmiņš

Spāņi atspēlējas un uzvar Austrijā
Fani krietni aktīvāk atbalstīja Vācijas duetu
Foto: www.eurobeachtour.com

Šodien Austrijā noslēdzās Eiropas čempionāta pludmales volejbolā otrais posms. Vīru konkurencē uzvaru svinēja Spānijas duets Herera / Gavira, kuri finālā ar 2:1 guva virsroku pār vāciešiem Brinku / Rekermanu.

Pirmo finālspēles setu zaudējuši ar rezultātu 13:21, spāņi nedaudz saņēmās un otro partiju pret spēcīgo Vācijas duetu iesāka nedaudz labāk (2:0, 5:2), bet tehniskajā pārtraukumā dueti gāja pie viena punkta pārsvara Hereram / Gaviram – 11:10. Arī pēc tā nelielu pārsvaru (16:14, 18:16) saglabāja Spānijas duets un tuvojās pretī uzvarai otrajā setā. Lai arī seta galotnē Brinks / Rekermans spēja rezultātu līdzsvarot (20:20), mirkli vēlāk Spānijas duets noslēdza to ar 25:23, pagarinot spēli vēl par setu.

Spēles trešais sets aizritēja līdzīgā cīņā, taču tuvojoties seta galotnei divu punktu pārsvaru bija izdevies iekrāt spāņiem – 10:8, mirkli vēlāk arī trīs punktu pārsvars (13:10) un sets tika noslēgts ar 15:11.

Cīņā par trešo vietu Klemperers / Korengs (Vācija) ar 2:0 apspēlēja Kubalu / Benešu.

Jau ziņojām, ka dāmu konkurencē Austrijas posmā uzvaru svinēja Vācijas duets Gollere / Ludviga.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com