Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Kad dodos uz pludmali un izdzirdu volejbolu, sāku iet ātrāk"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Samoilovs: "Kad dodos uz pludmali un izdzirdu volejbolu, sāku iet ātrāk"
Aleksandrs Samoilovs. Foto: FIVB

Pasaules pludmales volejbola sezonas atklāšanas posma bronzas medaļnieks Aleksandrs Samoilovs atklāj, ka šajā sporta veidā pēc 22 pavadītajiem gadiem viņam joprojām deg acis, ejot uz treniņu. Par to vēstīts LTV1 "Sporta Studijas" youtube.com podkāstā.

6. aprīlī Samoilovam aprit 37 gadi, no tiem 22 pavadīti pludmales volejbolā. "Man ir 17 pilnas sezonas pasaules kausa posmos. Vēl joprojām gribas spēlēt, man patīk tā spēle, par pludmales volejbolu varu runāt visu laiku. Un man deg acis, kad eju uz treniņu. Kad mēs Jūrmalā ejam no mašīnas uz pludmali, pie kāpām jau var dzirdēt bumbu sišanas skaņas - sieva saka, ka tad es sāku iet ātrāk, viņa gandrīz vairs netiek līdzi. Kad izdzirdu volejbolu, paātrinu savu [gaitu]."

Jūrmalnieka sezonas galvenais mērķis ir "Beach Pro" tūres posms Jūrmalas "Elite 16", kas risināsies 1.-6. jūnijā. Salīdzinot ar iepriekšējo sistēmu, "Elite 16" etaps ranga punktu ziņā ir 5* turnīrs, bet pēc naudas balvu lieluma - starp 4 un 5 zvaigznēm. Jūrmalā pirmoreiz notiks tik augsta līmeņa pasaules posms pludmales volejbolā.

Kā jau ziņots, sezonas atklāšanas posmā Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš izcīnīja trešo vietu Tlakskalas "Challenge".

Izmantotie resursi:

  -2 [+] [-]

, 2022-04-07 00:55, pirms 2 gadiem
Kad , ejot uz WC, izdzirdu nolaižam ūdeni, vēlme pačurāt uzņem jaunus apgriezienus..Vai nav zināma līdzība??

  +4 [+] [-]

, 2022-04-07 01:21, pirms 2 gadiem
decibels rakstīja: Kad , ejot uz WC, izdzirdu nolaižam ūdeni, vēlme pačurāt uzņem jaunus apgriezienus..Vai nav zināma līdzība??
Starpība liela - tu esi anonīms trollis, bet Saša ir pludmales leģenda.

  -5 [+] [-]

, 2022-04-07 10:07, pirms 2 gadiem
Vērtīga un interesanta saruna gan par volejbolu, gan izglītību paralēli sportam, gan viņa ģimenes stāstu kara kontekstā.

     [+] [-]

, 2022-04-10 12:19, pirms 2 gadiem
Samoilovs: "Kad dodos uz pludmali un izdzirdu volejbolu, sāku iet ātrāk"
Ļoti neloģisks teikums , tagadne sajaukta ar pagātni!!!!Pareizi būtu ---dodos ātrāk , nevis sāku iet ātrāk..Tekstu redaktors nav uzdevumu augstumos...