Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: Namiķe/Brailko pirmoreiz iegūst valsts čempionāta bronzu

Šodien Majoru pludmalē tika aizvadīts "Ergo Open" 5.posms jeb Latvijas čempionāta finālposms pludmales volejbolā. Trešo vietu sieviešu konkurencē izcīnīja Anete Namiķe un Varvara Brailko, kurām pirmoreiz izdevās tikt līdz spēlēm par medaļām un pieveikt Līvu Solu un Salliju Arhipovu ar 21:19 un 21:13.

Anete Namiķe un Deniela Konstantinova. Foto: Frogs Today

Potenciālais pirmais NCAA latviešu duets Namiķe/Konstantinova sāk ar 25:27

Jaunizveidotais duets Anete Namiķe (pēdējā kursa studente) un Daniela Konstantinova (pirmā kursa studente) ceturtdien debitēja ar uzvaru, kaut gan starta setā piekāpās ar 25:27. ASV studējošo pludmales volejbola komandās rudenī pārbauda spēlētāju varējumu un meklē optimālākos virknējumus, lai nākamā gada pirmajā pusē sekmīgi aizvadītu sezonu.
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa. Foto: Evija Trifanova/LETA, LOK
9

Graudiņa un Samoilova savdabīgi paziņo par sadarbības turpināšanu

Ņujorkas Centrālparkā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova ar instagrama starpniecību šodien pavēstīja par kārtējā sponsora piesaistīšanu. "Esam priecīgas paziņot, ka uzsākam sadarbību [ar sponsoru]. Mūsu ceļā uz lielām uzvarām [attiecīgais produkts] palīdzēs neuztraukties par svīšanu, un justies uz laukuma stiprām, skaistām, sievišķīgām!" Tādējādi kļūst skaidrs, ka mūsu pludmales dāmas turpinās sadarbību un viņu jaunais atbalstītājs būs "Rexona Advanced Protection" antiperspiranti.
Anete Namiķe un Deniela Konstantinova. Foto: @anetenamike / TCU Beach Volleyball
2

Namiķe un Konstantinova mēģinās iekļūt zvaigžņotās TCU pamatsastāvā

Jaunajā sezonā Fortvērtas TCU spēlēs arī divas Latvijas pludmales volejbolistes - 2020. gada U20 Eiropas čempione Anete Namiķe un divkārtējā U20 Eiropas vicečempione Deniela Konstantinova.