Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Trīs Latvijas dueti šonedēļ startēs turnīros Šveicē un Lihtenšteinā

Jānis Celmiņš

Trīs Latvijas dueti šonedēļ startēs turnīros Šveicē un Lihtenšteinā
Edgars Točs un Rihards Finsters
Foto: Renārs Buivids

Trīs Latvijas pludmales volejbola dueti šonedēļ startēs divos dažādos Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) organizētajos turnīros. Toms Šmēdiņš / Reinis Pekmanis jau devušies uz Šveici, kur risināsies Eiropas čempionāta posms, bet Rihards Finsters / Edgars Točs un Haralds Regža / Armands Āboliņš startēs „Satellite” sacensībās Lihtenšteinā.

Jau vēstīts, ka Toms Šmēdiņš un Reinis Pekmanis savā pirmajā kopīgajā turnīrā Austrumeiropas Zonālās asociācijas posmā (EEVZA), kas risinājās Lietuvā, triumfēja, bet pēcāk sacensībās kopā vairs nav startējuši. Šajā nedēļā Toms ar Reini piedalīsies Eiropas čempionāta posmā Šveicē. Duetam sacensības būs jāsāk ar kvalifikācijas turnīru.

Tikmēr uz CEV „Satellite” sacensībām Lihtenšteinā dosies „Mārtiņa Pļaviņa Sporta kluba” pārstāvji Rihards Finsters, Edgars Točs, Armands Āboliņš un Haralds Regža. Pirmie divi šajā sezonā triumfējuši četros no četriem Latvijas čempionāta posmiem, taču šajā nedēļas nogalē Daugavpilī nestartēs, ļaujot sevi apliecināt arī citiem. Kā Točam/Finsteram, tā Regžam/Āboliņam turnīrs Lihtenšteinā būs jāsāk ar kvalifikāciju.

Pasaules kausa tūres kalendārā šonedēļ turnīru nav, tāpēc mūsu vadošie dueti atpūtīsies un trenēsies. Nākamā reize, kad sacensību režīmā smiltīs redzēsim visus mūsu labākos būs 17.augusts, kad Rīgā, pie TC Elkor Brīvības gatvē risināsies „King of the Beach” sacensības.

Pasaules kausa tūrē nākamais posms paredzēts Polijā, Stare Jablonki pilsētā, kad tur no 19. - 24. augustam startēs kārtējais "Grand Slam" posms.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-05 12:39, pirms 10 gadiem
Ja izkrīt kvalenē, tad jau uz D-pili jālaiž (laika pietiek)!

     [+] [-]

, 2014-08-07 10:46, pirms 10 gadiem
Tieši tagad Finsters/Točs spēle pret čehiem.. pagaidam Edgaram neveicas ar prijomu, un tiesneši jau divas strīdīgas bumbas (drīzāk mūsējo punktus) atdeva čehiem..

LIVE/CEV-SATELLITE-VADUZ-COURT-1 | LAOLA1.tv

     [+] [-]

, 2014-08-07 10:55, pirms 10 gadiem
tik daudz savu kļūdu arī servēs..

     [+] [-]

, 2014-08-07 10:59, pirms 10 gadiem
tomēr saņēmās un pateicoties 2-3 Riharda izvilktām aizsardzībā bumbām, ko viņš pārverta arī punktos, un arī Riharda ace-servei pēdējā punktā, pirmais sets no 0:5 ir mūsējais 21:19